Davor Šuker:

'Niko Kovač dobro radi svoj posao, ima rezultat iza sebe'

Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
'Niko Kovač dobro radi svoj posao, ima rezultat iza sebe'
16.10.2014.
u 09:01
Španjolski kralj na svakoj je utakmici, nadam se da će tako biti i kod nas, kaže predsjednik HNS-a
Pogledaj originalni članak

Davor Šuker, predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza, primio je jučer u hotelu Esplanade, u povodu proslave Španjolskog nacionalnog dana, posebno priznanje za zasluge u promicanju i učvršćivanju prijateljskih odnosa između hrvatskog i španjolskog naroda.

- Ovo mi priznanje puno znači. Kada sam došao igrati u Sevillu, Španjolska mi je omogućila dječački san, a to je da postanem veliki igrač. U tih devet godina koliko sam proveo u Španjolskoj zaista sam uživao. Ne sramim se reći - Španjolska je, osim Hrvatske, jedina zemlja u kojoj bih mogao živjeti. Španjolska je zemlja koja puno ulaže sport. Kod njih je normalno da se na velikim sportskim priredbama pojavi kralj Juan Carlos, da se zajedno s narodom veseli pobjedama i nadam se da će tako biti i kod nas - rekao je Davor Šuker.

Vratimo se kvalifikacijama za EP. U Beogradu smo vidjeli nemile scene, kako to komentirate?

- Nisam vidio što se događalo jer sam se vozio iz Vinkovaca. Žao mi je zbog svih tih nemilih događaja i nadam se da će reagirati Uefa, Fifa i sve instance. Sigurno je tamo bilo 98 posto ljudi koji su željeli gledati utakmicu i onih nekoliko posto koji ne žele, ali ne bih sad ulazio to tko je kriv, jer nisam vidio snimku - rekao je Šuker.

Tri nastupa u kvalifikacijama - devet bodova.

- Fantastično. Malo se tko može pohvaliti takvim učinkom. Niko Kovač dobro radi svoj posao, ima rezultat iza sebe. Kada tako više ne bude, onda možemo početi govoriti o promjenama. Nikako prije utakmica kao što rade neki - rekao je Šuker.

>>Šuker: Novinari se bave senzacijama, pa jedan naš je mobilizirao cijelu Bugarsku

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 6

Avatar xvalentinox
xvalentinox
10:48 16.10.2014.

e moj davore,kako bi yusipovic dosao na utakmicu hrvatske reprezentacije kad je on yugoslaven a ne hrvat.

Avatar Ron Burgundy
Ron Burgundy
10:03 16.10.2014.

Znači Šuker priželjkuje da se na utakmicama hrvatske reprezentacije pojavi kralj Juan Carlos? ;)

DH
dalibor.hren
18:19 16.10.2014.

Isto kao da je Španjolcu dao priznanje za promicanje i sve ostalo španjolskog naroda i yugoslavije! Gdje je Barcelona, gdje su sve ostale pokrajine koje žele samostalnost kao što ju je željela i Hrvatska?