IVAN PERIŠIĆ:

'Ništa nismo napravili ako ne pobijedimo Meksiko!'

Foto: Sanjin Strukic/Pixsell
'Ništa nismo napravili ako ne pobijedimo Meksiko!'
23.06.2014.
u 17:07
Igraju drugačije od ostalih u skupini, s tri stopera i dva bočna igrača - kaže Perišić.
Pogledaj originalni članak

Hrvatsku nogometnu reprezentaciju čeka velika utakmica protiv Meksika, a ponajviše se nadaju da će Ivan Perišić ponoviti sjajnu utakmicu kao onu protiv Kameruna te nam svima donijeti još razloga za veselje.

- Nadam se da ovo neće biti zadnja utakmica u Brazilu i da ćemo biti na nivou kao protiv Kameruna i Brazila. Najvažnije je da se borimo do zadnje minute, pa da uz tri boda prođemo dalje. Jer, protiv Kameruna smo odigrali perfektno, sretni smo i ponosni zbog toga, ali i dalje nismo ništa napravili ako ne pobijedimo Meksiko - rekao je Ivan Perišić.

Iako je protiv Kameruna probijanje po strani bilo naše najjače oružje, s Meksikancima će biti bitno drugačije, iako bi zbog sustava 3-5-2 mogli baš preko krila biti najranjiviji.

- Igraju drugačije od ostalih u skupini, s tri stopera i dva bočna igrača, tako da bi napadi po stranama trebali biti naše najjače oružje. A opet, možda će promijeniti sustav. Sve ćemo vidjeti na terenu - kazao je Perišić.

Možda će uz sve naše najjače oružje biti činjenica da su Meksikanci poprilično uvjereni u pobjedu pa sa svih strana "vrište" o osmini finala s Čileom. Da, već su si upisali prvo mjesto u skupini i odredili su protivnika u osmini finala.

>> 'Imamo samopouzdanja, možemo se hrabro okrenuti Meksiku'

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 5

SW
swic
18:23 23.06.2014.

Naravno dabi volili da pobijedite ali ipak ste napravili otisli ste u Brazil , pojedini mogu samo na tv da gledaju druge pa i vas .

PA
pajper
17:37 23.06.2014.

Perisic jedan od rijetkih koji realno razmislja,Meksikance treba uzeti sa dozom opreza.Osim nogu bice potrebno ukljuciti glavu,Naprijed!

Avatar Lutkica
Lutkica
18:58 23.06.2014.

treba nam lukava taktika i hladna glava, ali i veliko srce