OPCIJA 'OTPALA'

Ništa od Livakovića u Sevilli, španjolski klub našao zamjenu za Bona u Njemačkoj

Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
Atena: Utakmica AEK i Dinamo u 3. pretkolu UEFA Lige prvaka
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
Susret Dinama i AEK-a u 3. pretkolu UEFA Lige prvaka
20.08.2023.
u 13:02
Nyland (32) je besplatno došao u Sevillu jer mu je istekao ugovor s njemačkim Leipzigom. On će se za mjesto među vratnicama natjecati sa srpskim vratarom Markom Dmitrovićem (31)
Pogledaj originalni članak

Španjolski prvoligaš Sevilla doveo je u nedjelju norveškog reprezentativnog vratara Orjana Nylanda, nakon što je ostao bez prvog čuvara mreže Bona koji je otišao u Saudijsku Arabiju.

Time su otpala nagađanja o mogućoj kupnji hrvatskog prvog reprezentativnog vratara Dominika Livakovića (28) za 10 milijuna eura iz hrvatskog prvaka Dinama.

Nyland (32) je besplatno došao u Sevillu jer mu je istekao ugovor s njemačkim Leipzigom. On će se za mjesto među vratnicama natjecati sa srpskim vratarom Markom Dmitrovićem (31).

Španjolski mediji su proteklih dana izvještavali da je hrvatski reprezentativac Livaković prva opcija Sevile nakon što je Yassine Bounou 'Bono' otišao u saudijski Al-Hilal. Iz Seville su bili tek poručili da "nema ničeg službenog".

Sevilla, koja je lani osvojila Europsku ligu, otvorila je sezonu domaćim porazom 1:2 od Valencije te porazom na jedanaesterce u europskom Superkupu od Manchester Citya.

Naravno, Dinamu za Livakovića još na stolu stoji i ponuda turskog velikana Fenerbahčea, teška devet milijuna eura s bonusima. Livaković je dogovorio osobne uvjete s turskim klubom, a čeka se odluka Dinama.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.