Kraljevi oscilacija

Nitko, pa ni Jurčić, ne zna koje je pravo lice plavih

Foto: Goran Stanzl
Nitko, pa ni Jurčić, ne zna koje je pravo lice plavih
03.10.2009.
u 08:30
Po tko zna koji put Dinamo pod Jurčićevim vodstvom uvjerio nas je da od njega u kladionici treba – bježati. Ne sjećamo se kada su plavi kod nekoga trenera u europskim utakmicama igrali tako promjenljivo.
Pogledaj originalni članak

Kod Ivankovića (u drugom mandatu) i Vlaka se bar znalo, gubi se već na Bregani, dok je Dinamo otkako ga vodi Jurčić tri puta katastrofalno podbacio (Pjunik i Hearts u gostima, Salzburg kod kuće), te tri puta zadivio (Salzburg i Timisoara u gostima, Hearts kod kuće). I zato ne treba padati u očaj, niti pretjerano slaviti.

Treba se nakloniti temišvarskom pothvatu, jer je time spašena europska jesen, ali plavi su još miljama daleko od prezimljavanja i time ih ne treba opterećivati. A to što im je raspored sklon jer posljednju utakmicu igraju s Timisoarom kod kuće, najveća je opasnost. Nitko, pa ni Jurčić, ne zna koliko je Dinamo zapravo jak.

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 5

PE
petrovve
10:21 03.10.2009.

xyxyxy.....dobro jutro ti zelim....ne tvoju napomenu ne vidim kao napad....Ja sam bila mislima u utakmici sa Anderlechtom,doslo je do zamjene...bilo je kasnoza ispravak posto sam komentar poslala.Vidjet cemo kako ce se Dinamo postavit i pocet u utakmici sa Ajax Amsterdamom,ako ovako podju bit ce dobro,tek onda cemo vidjeti koliko je Ayax slab ili jak.

GA
Galebar
09:00 03.10.2009.

Svi su moćni i jaki kad je protivnik slab. Kakav je Dinamo najbolje znaju sami dinamovci a to govore rezultati čim imaju malo jačeg protvinika. No, što je tu je. Bit će bolje...

DO
donyvegy
09:43 03.10.2009.

Neka momčad je jaka koliko je jaka nasjlabija karika. U Dinamu (kao i u repki, uostalom) neuralgična točka je bio lijevi bek. Dinamo je to, izgleda pokrpao, Bilić nije. On čeka da Pranjić naraste... Dinamo ima muke sa defanzivom, koju neki uopće ne igraju ili je možda bolje da niti ne pokušavaju jer prave kikseve (Sammir npr.) Ako Dinamo fazi ne ostvari komotan rezultat, počinje frka i svi su najednom \"dekoncentrirani\". Čak i oni sa desetak godina profesionalnog staža. Razlog traže u slabom HNL gdje ih nema tko stisnuti i gdje je se sve ionako već unaprijed zna i nema sudaca koji će te masakrirati ...