Strani nogomet

Njemački mediji obrušili se na vatrenog: Postao glavni krivac za loš rezultat utakmice

Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
Njemački mediji obrušili se na vatrenog: Postao glavni krivac za loš rezultat utakmice
27.04.2023.
u 21:21
"Sosina greška je bila ključna za rani gol Augsburga", napisao je Bild, a Kicker se složio istaknuvši kako mu je ovo bila jedna od najgorih predstava od kad je stigao u Njemačku. Trener ga pak brani i vjeruje da će ubuduće igrati puno bolje
Pogledaj originalni članak

Nakon gostujućeg remija Stuttgarta protiv Augsburga na meti njemačkih medija našao se inače hvaljeni hrvatski reprezentativac Borna Sosa. U susretu koji je završio neriješeno, rezultatom 1:1, Sosa je proglašen najvećim krivcem za za gol Augsburgovog Dion Drena Belja. 

"Sosina greška je bila ključna za rani gol Augsburga. Polovično je čuvao Engelsa, a onda je i predaleko stajao kod ubačaja Arnea Maiera", napisao je Bild. Istaknuli su kako je to bila jedna od najgorih Sosinih utakmica od dolaska u Bundesligu, ali trener Stuttgarta Sebastian Hoeness stao mu je u obranu.

Borna nam je jako važan. To je pokazao više puta. Bio je prehlađen pa protiv Augsburga nije igrao na 100 posto svoje snage. Ima utakmica u kojima ne vidimo puno od njega. Dogodi se da ne dobije šanse da pokaže što može. Onda je na meni da to prepoznam i dam poticaj. Vjerujem da će protiv Gladbacha igrati puno bolje‘, poručio je Hoeness.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.