Velika tragedija

Nogometaš (17) Croatije iz Pojatnog preminuo tijekom utakmice

Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
Nogometaš (17) Croatije iz Pojatnog preminuo tijekom utakmice
30.03.2014.
u 20:24
Smrt nogometaša postala je sve učestalija, slična stvar dogodila se i u lipnju prošle godine kada je preminuo Alen Pamić
Pogledaj originalni članak

Velika tragedija dogodila se u subotu u Pojatnom. Ivan Domačinović (17), junior Croatije iz Pojatnog, preminuo je tijekom utakmice sa Sutla Šenkovcem, piše 24 sata.

Mladom nogometašu pozlilo je u 50. minuti utakmice, rekao je da teško diše, a ubrzo nakon toga pao je u nesvijest. Do njega je tada došla liječnica koja ga je nakratko osvijestila, ali Ivan se ponovno srušio. Kroz desetak minuta stigla je i hitna pomoć, ali dječaku nije bilo pomoći.

Smrt nogometaša postala je sve učestalija, slična stvar dogodila se i u lipnju prošle godine kada je preminuo Alen Pamić, brat Dinamova igrača Zvonka i sin trenera Istre Igora, igrajući mali nogomet.

>>Preminuo mladi hrvatski nogometaš Alen Pamić (23)

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

T1
t111
21:24 30.03.2014.

neka mu je laka zamlja... strasno kada se ugasi tako mladi zivot.. ali... cemu dramaturgija "smrti nogometasa (sportasa) su sve ucestalije"? nazalost, ljudi, pa i mladi, svakodnevno umiru od prirodnih uzroka, a jedna smrt sportasa godisnje, nije znacajna brojka.

CA
canajisraM
21:35 30.03.2014.

Vrhunski sportasi ,posebno nogometasi, imaju nedostatak elektrolita. I kad se to dogodi srce prestane raditi . Svaki nogometas bi trebao uzimati koloidne ( u sicusnim tragovima ) minerale koji su prijeko potrebni za kemiju u tijelu. Nase tijelo ima oko 60 trilijuna stanica,svaka stanica ima oko 100,000 kemijskih tvornica. Svake sekunde u nasem tijelu se dogodi preko kvadrilijun kemijskih reakcija. Nedostatak potrebnih minerala moze imati teske posljedice, ukljucujuci smrt.

DH
dalibor.hren
14:41 01.04.2014.

Počivao u miru... Specijalističke preglede, posebno kod mlađih treba uvesti barem tromjesečno.