Blackburn

Nude okolo neželjene igrače: Kalinić vam ima 30.000 tjedno

Foto: 'John WaltonPress Association/Pix'
Nude okolo neželjene igrače: Kalinić vam ima 30.000 tjedno
08.08.2011.
u 22:08
Procurila je u javnost lista neželjenih igrača kojih se engleski premijerligaš Blackburn pokušava riješiti.
Pogledaj originalni članak

Uz El Hadji Dioufa, Keitha Andrewsa i Vincenta Grelle, na njoj se očekivano nalazi i hrvatski reprezentativac Nikola Kalinić. Indijski vlasnici Roversa, obitelj Venky's, pokušavaju se riješiti tereta od 125.000 funta tjedne plaće, a u javnost su osim popisa igrača procurili i detalji njihovih plaća.

Tako Kalinić prima 30.000 funta tjedno, El Hadji Diouf također toliko, ali ima još 5000 funta po utakmici... Blackburn je otišao toliko daleko u pokušajima da ove igrače "utopi" u druge klubove da su postavili indijskog pregovarača Krisha Naidooa, koji je savjetovao zainteresirane klubove i agente da se njemu obraćaju ako žele nekoga od igrača. Štoviše, Naidoo je čak sastavio i brošuru putem koje nudi igrače. Kao da su namještaj...

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 6

KA
kajinx
02:03 10.08.2011.

Bravo Kaliniću, samo ih muzi !

GU
Gustavo
01:02 09.08.2011.

Mamiću kupuj Kalinića.

SE
serđo
07:51 09.08.2011.

ovog nitko neće ni badava.