ŽENSKA KOŠARKA

Očekivane pobjede favoritkinja pod koševima

Foto: VL
Očekivane pobjede favoritkinja pod koševima
12.11.2012.
u 13:01
Novi Zagreb i Jolly JBS s maksimalnim učinkom na čelu ljestvice, Agram-ZG još uvijek bez prvenstvene pobjede
Pogledaj originalni članak

Utakmice petog kola A1 ženke košarkaške lige Hrvatske završile su uglavnom očekivanim rezultatima. Pobjede na domaćim terenima ostvarili su Zadar, PGM Ragusa vrlo važnu pobjedu protiv Puljanki, a uspješan je bio i Medveščak. Gostujuće pobjede izborili su lideri prvenstva Novi Zagreb u Kutiji šibica protiv Trešnjevke i Jolly JBS u Trnskom protiv Agrama-ZG koji je još uvijek bez prvenstvene pobjede. MVP ovog kola je košarkašica Jollyja Luca Ivanković s valorizacijom 48 koju je zaradila na utakmici u Zagrebu protiv Agrama-ZG. Posljednja utakmica 5. kola Studenac-Omiš – Gospić igra se u srijedu u Omišu u 20 sati i 15 minuta. Evo kompletnih rezultata:

Zadar – Pleter  87:68
Trešnjevka 2009 – Novi Zagreb  43:93
PGM Ragusa – Rockwool Pula  81:72
Medveščak – Split  83:52
Agram-ZG – Jolly JBS  53:85

Na ljestvici vode Novi Zagreb i Jolly JBS s maksimalnim učinkom i po 10 bodova. Slijede Zadar sa 9, Medveščak sa 8, Gospić sa 7 i utakmicom manje itd..

Sljedeće kolo igra se 17. studenoga 2012. godine, a sastaju se:
Split – Jolly JBS
Rockwool Pula – Agram-ZG
Pleter – PGM Ragusa
Gospić – Zadar
Novi Zagreb – Studenac-Omiš
Medveščak – Trešnjevka 2009

POPULARNA INFLUENCERICA

Ella Dvornik o bivšem suprugu: 'Svoj razvod ne doživljavam kao loš san, sigurna sam da ćemo biti prijatelji i svemu se smijati'

- Razvod još traje, ali ne doživljavam ga kao loš san. To je samo jedna faza u životu iz koje učim i idem dalje. Ne smatram to ni greškom. Da moram sve ponoviti, ponovila bih, to su sve bile lekcije i blagoslovi. I mi smo danas ljudi koji jesmo zbog toga. Zahvalna sam na cijelom iskustvu, imamo dvije divne kćerkice i puno lijepih uspomena, a sigurna sam da ćemo u budućnosti biti odlični prijatelji i da ćemo se smijati svemu što se dogodilo - priznala je Ella Dvornik u razgovoru za Večernji list.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.