PLAVI ŽELE MAĐARA?

Odjeknula je vijest o velikom HNL transferu, doznajemo hoće li Kleinheisler otići u Dinamo

Foto: Dubravka Petric/PIXSELL
Odjeknula je vijest o velikom HNL transferu, doznajemo hoće li Kleinheisler otići u Dinamo
27.12.2022.
u 09:34
Ponajbolji igrač HNL-a navodno se već neko vrijeme nalazi na radaru zagrebačkog Dinama, no vjerojatnije je da će, ukoliko napusti Gradski vrt, karijeru nastaviti u inozemstvu
Pogledaj originalni članak

Hrvatski medijskim prostorom prostrujila je vijest o prelasku najboljeg Osijekovog igrača Laszla Kleinheislera u hrvatskog prvaka Dinama. Sjajni mađarski veznjak ima ugovor s Osijekom do ljeta iduće godine, trenutno se vode pregovori o produljenju ugovora, no Kleinheisler želi imati znatno bolje uvjete i plaću. Do konačnog dogovora još uvijek nije došlo, a pojedini portali pišu da je dolazak Mađara u Maksimir gotovo pa završena stvar. 

Međutim, situacija je nešto drugačija, u Dinamu se trenutno vode unutarnje borbe za prevlast između Krešimira Antolića i Zdravka Mamića, tako da uopće nije poznato tko kordinira ulaznim i izlaznim transferima. Što se tiče Osijeka, u klubu su upoznati s natpisima u medijima, ali poručuju kako nikakva službena ponuda nije stigla. 

Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
Šibenik i Osijek sastali se u u 17. kolu SuperSport HNL-a

Dakle, nikakvi pregovori ili razgovori nisu započeti što se tiče Kleinheislera niti ijednog drugog igrača. Spekulira se s odlascima Ivice Ivušića i Diona Drene Belje u njemačku Borussiju Moenchengladbach, ali sve će biti poznato kada započne zimski prijelazni rok. 

Standings provided by Sofascore

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

Avatar feudalac
feudalac
09:55 27.12.2022.

...daaaaa Dinamo se raspada, Hajduk već slavi naslov prvaka. Četiri kafića!