kronike iz grada na dravi

Osijek provjetrio svlačionicu: Trojica prvotimaca napustila Gradski vrt, dolaze pojačanja?

Osijek i Slaven Belupo susreli se u 21. kolu Prve HNL
Davor Javorovic/PIXSELL
13.12.2022.
u 16:17

Trener Rene Poms je zaključio kako mu glomazan igrački kadar trenutno ne treba, a postoji mogućnost i dolaska novih imena, ovisno kako će se odvijati transferi Ivušića, Belje i Miereza.

NK Osijek službeno je objavio na svojoj web stranici kako je poslao tri igrača na posudbu u HNK Goricu, riječ je o Kristijanu Fućaku, Vinku Petkoviću i iskusnom Slavku Braliću. Stasiti Fućak stigao je u Gradski vrt iz drugoligaša Orijenta, ali nije se dobro snašao unatoč sjajnom početku u bijelo-plavom dresu. Njegov transfer je izazvao dosta pompe, pogotovo što je odbio susjednu Rijeku i prešao kod tadašnjeg trenera Nenada Bjelice. 

Vinko Petković će na nakon Istre 1961 na još jednu posudbu i to u Turopolje, radi se svakako o zanimljivom materijalu, ali nije dobio pravu priliku u slavonskom prvoligašu. Bralić se vratio u Osijek nakon nekoliko godina nastupanja u iznozemstvu kao rezervna opcija za Škorića, Cheberka i Lončara, ali u potrazi za minutažom otišao je u Goricu. 

11.06.2022., stadion Gradski vrt, Osijek - Pocetak priprema za nadolazecu sezonu nogometasa NK Osijek. Kristian Fucak, Amer Hiros, Slavko Bralic. Photo: Davor Javorovic/PIXSELL
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL

Tri posudbe ostavljaju prostora i za nove akvizicije, Osijek je u lovu na trofej i to u hrvatskom kupu, a trebali bi se pojačati na stoperskim pozicijama, veznom redom, a ne bi loše došao ni krilni napadač. Kristijan Lovrić je nakon operacije trbušnog zida počeo trenirati i sigurno će biti veliko pojačanje za proljetni dio sezone. Iz pouzdanih izvora smo doznali kako će se s posudbe iz Mure vratiti Mirlind Daku, ukoliko Mierez ili Beljo budu prodani. 

Standings provided by Sofascore

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije