UOČI DVOBOJA

Olić: Volim Dinamo, to je sila u Hrvatskoj. Ali, najljepše dane proveo sam u Bayernu

Foto: Goran Stanzl/Pixsell
Ivica Olić
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
Ivica Olić
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
Zagreb: Ivica Olić održao je konferenciju za medije
Foto: Sanjin Strukic/Pixsell
Ivica Olić
16.09.2024.
u 10:33
- Prije ždrijeba nadao sam se da će se Dinamo susresti s Bayernom. Sada je prva utakmica Lige prvaka i naravno da moram biti tamo kad se sučele moja dva bivša kluba - rekao je Olić
Pogledaj originalni članak

Legendarni hrvatski napadač te aktualni izbornik Hrvatske U21 reprezentacije Ivica Olić za službenu stranicu Bayerna najavio je sutrašnju utakmicu s Dinamom u Ligi prvaka. To će biti sudar njegovih bivših klubova.

- Prije ždrijeba nadao sam se da će se Dinamo susresti s Bayernom. Sada je prva utakmica Lige prvaka i naravno da moram biti tamo kad se sučele moja dva bivša kluba - rekao je Olić i dodao:

- Volim Dinamo, ali sam najljepše dane proveo u Bayernu. Mislim da će Dinamo odigrati dobro i boriti se, ali oni znaju da je Bayern veliki favorit.

Nijemcima je približio nogomet u Hrvatskoj.

- Razlika u kvaliteti u ligi je ogromna. Dinamo je sila, pogotovo kod kuće pred svojim bučnim navijačima. Pobijedili su Tottenham i Atalantu u Zagrebu. Njihovi navijači mogu im pomoći da ostvare velike pobjede - rekao je Olić i dodao:

- Dinamo ima dobru kombinaciju međunarodnog iskustva i mladih talenata. Mnogim igračima u Hrvatskoj se najveći san ostvari kada ih pozove Dinamo. Klub mora prodavati kako bi zadržao status u Hrvatskoj, ali po plaćama još ne može parirati inozemnih klubova.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.