BOCKANJE RIVALA

Šala navijača Hajduka: Dinamov stadion na Google kartama postao Šetalište Marka Livaje

Šetalište Marka Livaje
Foto: Google Maps
1/6
15.09.2024.
u 22:49

Netko se nakon utakmice odlučio našaliti s Dinamom pa se poigrao s Googleovim kartama. Naime, ako u Google Maps upišete "šetalište Marka Livaje", izbacit će vam adresu Maksimirska cesta 128. A to je - stadion Dinama na kojem je Livaja u petak bio strijelac.

U nogometu se narativ i momentum mogu promijeniti za čas, nedavni derbi Dinama i Hajduka je najbolji dokaz te teorije. Cijeli tjedan priče o Hajduku u raspadu u vrhu kluba, drama s otkazom Nikoli Kaliniću, javni istupi i optužbe, potresi i priče kako je situacija u užasnom stanju, a onda - pobjeda nad Dinamom u Maksimiru i skok na prvo mjesto prvenstvene ljestvice!

Glavni razlog takvog preobrata iz negative u pozitivu je definitivno briljantni Marko Livaja koji nosi Hajduk na leđima. Fantastičnim pogotkom u 70. minuti, kad je pobjegao Theophileu iza leđa te u teškoj situaciji pri padu iz prve matirao Nevistića, kapetan bijelih je još jednom dokazao zašto je od neprocjenjivog značaja za Hajduk. 

Trenutno u HNL-u ne postoji klub koji je toliko ovisan o jednom igraču koliko je Hajduk o Livaji, a to nam najbolje govori podatak da je od deset Hajdukovih pogodaka ove sezone Livaja sudjelovao u čak devet, dakle čak 90 posto. 

A netko se nakon utakmice odlučio našaliti s Dinamom pa se poigrao s Googleovim kartama. Naime, ako u Google Maps upišete "šetalište Marka Livaje", izbacit će vam adresu Maksimirska cesta 128. A to je - stadion Dinama na kojem je Livaja u petak bio strijelac.

Ključne riječi

Komentara 6

JU
JurekJuric
07:56 16.09.2024.

Kad bi Dinamo imao ovakvu podršku medija kao ovi Titovi pioniri bio bi prvak iducih 50 godina a i ovako ce...

KU
kublajkhan
11:49 16.09.2024.

Utakmice sa Dinamom su im ionako najveće utakmice u cijeloj karijeri. Potroše se na Dinamo pa slijedeće kolo poraz... Da su barem toliko želje pokazali protiv Ružomberoka, Tobola, nastavi niz...

PE
peronja
10:28 16.09.2024.

ma nema veze nije ni prva ni zadnja izgubljena tekma, bili smo lošiji i točka. Međutim interesantno je da nigdje ne piše o uništenom travnjaku i ostalom razbijanju na jugu. Kao što se zna, novi travnjak je prirodni i kombinacija umjetnog. E sad zamislite ono kad baklje padnu na plastiku, što se desi. A baklje su 'bacane' skoro do centra, ti bacači su svjetski bacači udalj. Kad ne bi koristili dronove i ostale tehničke rekvizite. Sad nek mi neko objasni kako je moguće da tolika količina pirotehnike i tehničkih pomagala bude ne navijačkoj tribini? Neko možda misli da su za to krivi redari? Zanima me bude li Dnamo tražio da Hajduk plati štetu koju su njegovi navijači napravili?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije