Serie A

Opet kaos u Italiji: Gasperini vikao na navijače pa udario sportskog direktora Fiorentine

Foto: Agostino Gemito/LiveMedia / ipa-agency.net
italian soccer Serie A match - SSC Napoli vs Atalanta BC
Foto: Gianluca Ricci/LiveMedia / ipa-agency.net
italian soccer Serie A match - Atalanta BC vs Bologna FC
Foto: EXPA/ laPresse/ Spada
ITA, Serie A, Atalanta BC vs Bologna FC
18.04.2023.
u 08:27
U posljednjoj utakmici 30. kola talijanske Serie A nogometaši Fiorentine i Atalante odigrali su 1:1
Pogledaj originalni članak

U Italiji smo ponovno gledali kaos na terenu. Nakon što su nedavno neredi bili na utakmici Juventusa i Intera, sada su tenzije bile u susretu Atalante i Fiorentine. 

U posljednjoj utakmici 30. kola talijanske Serie A nije bilo pobjednika, u Firenci su nogometaši Fiorentine i Atalante odigrali 1:1.

Atalanta je povela u 37. minuti nakon prodora Danca Maehlea koji je zabio za 1:0. No, Fiorentina je izjednačila početkom drugog poluvremena kada je dosuđen dvojbeni jedanaesterac uslijed, navodnog, igranja rukom Tolóija. S bijele točke je miran bio Arthur Cabral koji je zabio za konačnih 1:1. 

Hrvatski nogometaš Josip Brekalo u igru je za Fiorentinu ušao početkom drugog poluvremena, ali je zbog ozljede glave morao napustiti igru već u 64. minuti. Na drugoj strani Mario Pašalić nije konkurirao za Atalantu u ovom susretu.

Nakon utakmice bilo je svega, a sve su to su prenijeli talijanski mediji. U glavnoj ulozi bio je trener gostujuće momčadi, Gian Piero Gasperini.

 

 

"Trener Atalante, Gasperini je na kraju utakmice bio bijesan na navijače Fiorentine, kao i na rukovodstvo ovog kluba. "Rasistička publika" i "Vi ste lopovi", bile su riječi koje je Gasperini izgovorio prema publici i rukovodstvu Fiorentine. No to nije bilo sve. On je također pljunuo i udario sportskog direktora Pradea.

Na ovo će vjerojatno reagirati i čelni ljudi tamošnjeg Saveza.

 

>> Španjolci objavili budućnost Luke Modrića: Imat će plaću od 10 milijuna eura godišnje

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.