NBA predsezona

Orlandova pobjeda u Chicagu

Foto: Reuters
Orlandova pobjeda u Chicagu
20.10.2009.
u 10:17
U noći s ponedjeljka na utorak u sklopu predsezone u najjačoj košarkaškoj ligi svijeta odigrane su tek tri utakmice. Jedinu je gostujuću pobjedu upisao Orlando Magic.
Pogledaj originalni članak

Prošlosezonski finalisti slavili su u čikaškom United Centru protiv Bullsa 101-98 uz sedmoricu po broju poena dvoznamenkastih igrača. Predvodili su ih Dwight Howard s 18 koševa i 10 skokova, te Vince Carter koji je ubacio poen manje, čime je Magic nastavio svoj savršen niz u predsezoni i upisao sedmu pobjedu iz isto toliko utakmica. S 18 poena, četiri skoka, te po tri asistencije i osvojene lopte u dresu poraženog domaćina najbolji je bio Kirk Hinrich.

U svom Toyota Centru Houston Rocketsi lako su se obračunali s Oklahoma City Thunderima, te su došli do četvrte pobjede u sedmoj utakmici predsezone. U pobjedu 105-85 najviše su pokazali rookie Chase Budinger sa 17, te novopridošli Trevor Ariza sa 16 ubačenih koševa. Kevin Durant bio je najbolji strijelac susreta, no njegovih 20 poena malo je značilo gostujućoj momčadi.

Atlanta Hawksi i dalje dobro igraju u predsezoni. Uz jedan poraz upisali su i četvrtu pobjedu, ovaj puta u Philips Areni u kojoj su bili bolji od Washington Wizardsa 113-95. Njihov ovogodišnji rookie Jeff Teague ubacio je 16 koševa, kao i Marvin Williams. Randy Foye postigao je 19 poena uz šest asistencija za poraženi sastav.

NBA predsezona, ponedjeljak:

Houston Rockets - Oklahoma City Thunder 105-85

Atlanta Hawks - Washington Wizards 113-95

Chicago Bulls - Orlando Magic 98-101.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.