Stadion Pampas

Osijek raskinuo ugovor s izvođačem radova

Foto: Davor Javorovic/PIXSELL
Radovi na novom stadionu osječkog prvoligaša na Pampasu u punom su jeku
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL
Radovi na novom stadionu osječkog prvoligaša na Pampasu u punom su jeku
02.03.2022.
u 15:41
Riječ je o austrijskoj, odnosno mađarskoj tvrtki. Podsjetimo, projekt Stadiona Pampas u osječkoj Retfali predstavljen je 19. travnja 2018. te su ubrzo započeli radovi. Osječani se nadaju da će ovog ljeta moći dolaziti na novi stadion, no za to nema garancije
Pogledaj originalni članak

Nogometni klub Osijek, odnosno njegova Škola nogometa, jednostrano je raskinuo ugovor s hrvatskom tvrkom Eurokamen d. o. o. za izvođenje prve faze radova na gradnji novog stadiona u Osijeku.

”Investitor žali što tvrtka Eurokamen d.o.o. neće završiti radove, ali ovakav je potez bio nužan budući da bi zbog dinamike izvođenja radova bio ugrožen cijeli projekt i dovršetak stadiona. Radove na gradnji građevine športsko-rekreacijske namjene Škole nogometa i NK Osijek nastavljaju izvoditi tvrtka Strabag d.o.o. i tvrtka Pharos 95. Kft”, objašnjeno je na stranicama Osijeka.

Riječ je o austrijskoj, odnosno mađarskoj tvrtki. Podsjetimo, projekt Stadiona Pampas u osječkoj Retfali predstavljen je 19. travnja 2018. te su ubrzo započeli radovi. Osječani se nadaju da će ovog ljeta moći dolaziti na novi stadion, no za to nema garancije.  

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

SS
sokac sa drave
17:28 02.03.2022.

Tako su se natezali oko peljeskog mosta i onda dodje kinez i kaze cista sitnica jeftino i u dogovorenom roku.Kad ono izgradjeno prekrasno,jeftino i gotovo prije roka.Da su osjecani dobro razmislili i posao dali kini vec bi se dvije godine igralo na novom stadionu.