Futsal finale

Otvorena finalna serija: Olmissum odnio pobjedu u energičnom i napadačkom dvoboju

Foto: Slaven Branislav Babic/PIXSELL
Zagreb: MNK Futsal Dinamo po prvi puta ugostio ekipu MNK Torcida
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
Zagreb: Prva hrvatska malonogometna liga, druga utakmica polufinala, MNK Futsal Dinamo - MNK Novo Vrijeme
19.05.2023.
u 22:22
Dinamo je pokušao izvući i golmana te se tako vratiti u igru, ali na kraju se na Ribnjaku orilo: "Majstori sa mora ove noći pjevaju..."
Pogledaj originalni članak

Održan je prvi susret finala za futsal prvaka Hrvatske. Na Ribnjaku u Omišu Olmissum je pobijedio Futsal Dinamo s 2:1. Uzvrat će se igrati u ponedjeljak u Omišu, a zatim se finale seli u Zagreb. Obije momčadi osigurale su Futsal ligu prvaka, a ona koja tri puta pobjedi odnosi i hrvatski naslov.

Prva utakmica bila je napadačka i energetična s obije strane. U prvom poluvremenu je nakon greške Olmissuma Filip Novak im je prošao iza leđa i uspio proslijediti loptu Luki Periću za 1:0 u 17 minuti i prednost gostiju. Možda je upravo to potaknulo Omišane na jači pritisak od početka drugog dijela i nakon nekoliko promašaja Duje Kustura je uspio zabiti za izjednačenje u 27 minuti.

Nakon toga napetije je bilo i na tribinama, ali i na terenu među igračima. Daniel Dekanić udario je Duju Kusturu laktom, a potom je Luka Perić dobio crveni karton jer je u gužvi udario Marka Kuraju. Perić neće moći igrati iduću utakmicu.

VEZANI ČLANCI:

NAVIJAČI ZA LIGU PRVAKA

Ovakav klub nema nitko osim Zagreba, Boysi oživjeli pakao Ledene iz 90-ih. Scene s tribina ušle u povijest

Legendarna trilogija o Badelu, Boysima i Ledenoj ostala je živjeti samo u pričama onih koji su ju doživjeli. A oživio je scene iz 90-ih sinoć Futsal Dinamom klub koji je nastao iz otpora prema privatizaciji pravog, velikog Dinama, a slaskom u finale prvenstva igrat će u Ligi prvaka. Pred ovakvim navijačima trest će se koljena igračima najboljih španjolskih i portugalskih klubova

Nakon crvenog kartona Dinamo se branio od konstantnih napada Olmissuma, ali pogotka nije bilo do 32 minute kada je s desetak metara pucao Josip Jurlina, a lopta je završila u Dinamovom golu. Do kraja susreta nastavila se energična igra. Dinamo je pokušao izvući i golmana te se tako vratiti u igru, ali na kraju se na Ribnjaku orilo: "Majstori sa mora ove noći pjevaju..."

POPULARNA INFLUENCERICA

Ella Dvornik o bivšem suprugu: 'Svoj razvod ne doživljavam kao loš san, sigurna sam da ćemo biti prijatelji i svemu se smijati'

- Razvod još traje, ali ne doživljavam ga kao loš san. To je samo jedna faza u životu iz koje učim i idem dalje. Ne smatram to ni greškom. Da moram sve ponoviti, ponovila bih, to su sve bile lekcije i blagoslovi. I mi smo danas ljudi koji jesmo zbog toga. Zahvalna sam na cijelom iskustvu, imamo dvije divne kćerkice i puno lijepih uspomena, a sigurna sam da ćemo u budućnosti biti odlični prijatelji i da ćemo se smijati svemu što se dogodilo - priznala je Ella Dvornik u razgovoru za Večernji list.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.