ANTE TOMIĆ:

Ovakva politika nije dobra, Dinamo je uvijek bio poznat po domaćim dečkima

Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
Ovakva politika nije dobra, Dinamo je uvijek bio poznat po domaćim dečkima
12.02.2015.
u 23:00
– Sada polako u prvi plan dolazi generacija mladih hrvatskih nogometaša, koji su stasali u Dinamovoj školi i koji će sigurno vladati hrvatskom nogometnom scenom – rekao je Tomić
Pogledaj originalni članak

Ante Tomić od ove je zime ponovno u Kopru, klubu za koji je u sezoni 2010./11. odigrao 11 prvenstvenih utakmica prije nego je otišao u Japan. U posljednjoj provjeri pred početak prvenstva njegova nova momčad je izgubila od Slovana iz Bratislave 2:1, ali ostavili su dobar dojam.

Koper je u pripremnom razdoblju pobijedio Rijeku i Hajduk.

– Lijepo je pobijediti Rijeku i Hajduk, ali to su samo pripremne utakmice. U Hrvatskoj su mediji izvještavali o tim utakmicama, ali ja o njima nisam puno pričao s prijateljima. Važni su samo rezultati u prvenstvu i u kupu, a onda će se pripremne utakmice brzo zaboraviti – rekao je Tomić za Goal.com i osvrnuo se na stanje u Dinamu, klubu u kojem je ponikao:

– Ovakva politika kluba sigurno nije dobra. Dinamo je uvijek bio poznat po svojim domaćim dečkima. S njima je Dinamo i postigao najbolje rezultate. Sada polako u prvi plan dolazi generacija mladih hrvatskih nogometaša, koji su stasali u Dinamovoj školi i koji će sigurno vladati hrvatskom nogometnom scenom.

>> Više pročitajte na Goal.com

>> Dinamo je prava legija stranaca, pogledajte otkud sve dolaze igrači

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 19

KG
Kult_Grada_Zagreba
09:15 13.02.2015.

Nema ništa pozitivno u Dinamu. Nema publike, nema domaćih dečki, nema purgerskog štiha. Samo Mamići.

DI
diskasting
09:44 13.02.2015.

Pa zašto bi mladi iz juniora prelazili u seniore? pa ak građani grada zagreba plačaju te mlade igrače još bolje mi ćemo ih uvaliti nekom eu klubu pa nek građani Eu uživaju u lijepom nogometu, što su građani zagreba platili a ja ću razliku novaca sebi pospremiti u đep super..... reče Mamić! Za dinamo bez mamića!

Avatar Pravedni tetrijeb
Pravedni tetrijeb
20:58 14.02.2015.

kad sam vidio naslov, Ante Tomić, pomislio sam kako se ono piskaralo sa YUtarnjeg lista počelo i nogometom baviti. Srećom, ovo je Ante Tomić - nogometaš, a ne Ante Tomić - skupljač kanti sa fekalijama.