SJAJNA SEZONA

Ovi svjetski velikani u lovu su na Luku Modrića

Foto: Reuters/PIXSELL
Luka Modrić
Foto: Reuters
Modrić
Foto: Reuters/PIXSELL
Luka Modrić
18.05.2017.
u 13:18
Igrač je sjajnog pregleda igre, izvanredne motorike i tehnike. Nije ni čudo zašto se veliki klubovi otimaju za njega.
Pogledaj originalni članak

Koliko je Luka Modrić oduševio svojom igrom govori činjenica da bi mnogi klubovi htjeli da zaigra za njih. Prema navodima svjetskih medija Bayern, PSG, Chelsea, Juventus i Milan željeli bi Luku staviti pod okrilje svog kluba. 

Iako uskoro navršava 32 godine to ga ne spriječava da pokaže koliko je zapravo dobar i zašto je poseban. Igrač je sjajnog pregleda igre, izvanredne motorike i tehnike, a igra podjednako dobro u oba smjera. Nije ni čudo zašto se veliki klubovi otimaju za njega. 

Carlo Ancelotti je već surađivao s Lukom u Realu, iznimno cijeni njegove sposobnosti i volio bi ga vidjeti u Bayernu s kojim je pokorio Bundesligu. Bayern je ujedno i favorit u utrci za Modrićem.

Monaco je PSG-u  je ukrao peti uzastopni naslov. S obzirom na slabu sezonu, francuska momčad krenut će po pojačanja, a na vrhu liste želja je veznjak Reala.

Chelsea će sljedeće sezone igrati Ligu prvaka, a Modrić bi mogao biti rješenje svih problema u veznoj liniji. Juventus ima kvalitetnih veznjaka, ali Luka bi podigao kvalitetu Juveove veze na jednu novu razinu.

Milan se vraća na stare staze slave. Novi kineski vlasnici otplatili su dug te odlučili uložiti novac. Već su dogovorena tri sjajna pojačanja. Prema pisanju Don Balona i Milan je u lovu na Modrića.

Najmanje šanse su da se Luka vrati u Tottenham.

 

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 4

ST
Starotopoljanin
17:45 18.05.2017.

Koji velikani?nema tih to je samo njegov Real Madrid,jedini velikan.

Avatar kenj@c
kenj@c
18:07 18.05.2017.

opet će bit jedan hrvat među najvažnijim igračima za naslov lige prvaka.i to očito nekima ne paše pa ga sele u klubove koji već dugodugo nisu i dugo dugo neće osvojiti ligu prvaka

Avatar acivij
acivij
20:45 19.05.2017.

Facepalm Nije poludio ići s konja na magarca. Zaradio je dovoljno i može si priuštiti luksuz završavanja karijere s 34 godine - u Realu. Iduću godinu još u punom pogonu, a potom još godinu, dvije, kao vatrogasac. Bude li se njega pitalo, tako će i biti.