SNIMKA 18+

Ovo je Uefin delegat (61) koji je snimljen sa sutkinjom (24) u vrućoj akciji. Život mu je uništen

Foto: Instagram screenshot
Ovo je Uefin delegat (61) koji je snimljen sa sutkinjom (24) u vrućoj akciji. Život mu je uništen
09.10.2024.
u 17:51
Elif Karaarslan bivša je talentirana nogometašica Bešiktaša koja je zbog teške ozljede morala prekinuti karijeru i nakon toga se posvetila suđenju.
Pogledaj originalni članak

Turski nogomet potresla je nesvakidašnja afera. Riječ je o seks-skandalu u koji su upleteni sutkinja Elif Karaarslan (24) i delegat Orhan Erdemir (61), oboje zaposlenici Turskog nogometnog saveza. Na društvenim mrežama i WhatsApp grupama diljem Turske kruži eksplicitna snimka koja prikazuje navodni odnos spomenutog para. Elif Karaarslan bivša je talentirana nogometašica Bešiktaša koja je zbog teške ozljede morala prekinuti karijeru i nakon toga se posvetila suđenju.

Unatoč njezinoj tvrdnji da ona nije osoba na spornoj snimci iz svlačionice, Turski nogometni savez odmah je reagirao. Karaarslan je suspendirana, a njezina sudačka licencija trajno je oduzeta. Slično je prošao i Orhan Erdemir, bivši sudac turske lige, koji je od 2004. godine bio u mirovini i radio kao delegat. Nakon što je skandal izbio, Savez je odlučio raskinuti svaki oblik suradnje s njim.

Inače, Erdemir je bio profesionalni nogometni sudac do 2006. godine, a pravu karijeru ostvario je u ulozi delegata. Bio je čest gost i na europskim utakmicama nogometnih klubova u Srbiji i BiH, no posao je obavljao po Francuskoj, Španjolskoj, Italiji…Turski nogometni savez je najavio da će se opširno oglasiti o ovom slučaju koji trese nogometnu Europu.

VEZANI ČLANCI:

Osim na europskim utakmicama, bio je delegat i na brojnim dvobojima prvog ranga turskog nogometa.

- Moja karijera suca i delegata, što su poslovi koje sam ponosno obnašao 30 godina bez ijedne mrlje, uništena je zbog dijeljenja informacija. Moja reputacija u očima obitelji, prijatelja i kolega je uništena - javio se spomenuti delegat.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

ŠS
Štap sa glavom
19:27 09.10.2024.

Ponaša se po onoj kako nije lopov onaj tko krade nego onaj koga uhvate!

TR
tratincica68
19:52 09.10.2024.

Digao se starom prcu