TEŠKE PREPREKE

Ovo su nogometni velikani koji čekaju Rijeku u sljedećem pretkolu

Foto: Igor Kralj/PIXSELL
Ovo su nogometni velikani koji čekaju Rijeku u sljedećem pretkolu
02.08.2014.
u 14:28
Lyon, Inter Milan, Twente, Real Sociedad, Borussia Mönchengladbach, Hull City, Tottenham, Lokomotiv Moskva, PSV i Villarreal neki su od klubova koje Rijeka može izvući.
Pogledaj originalni članak

Nogometaši Rijeke su pobjedom od 5:1 na protiv Vikingura osigurali prolaz u četvrto pretkolo Europske lige, a tamo ih čekaju uistinu neugodni protivnici.

Od 62 kluba, njih 18 će se priključiti tek u četvrtom pretkolu, 29 će doći iz trećeg pretkola, a 15 će biti gubitnici iz trećeg pretkola Lige prvaka. Ždrijeb je u Nyonu 8. kolovoza i Rijeka će morati imati mnogo sreće da izbjegne najjače jer neće biti nositelji, osim ako se ne dogodi čudo.

A da bi se dogodilo sedam klubova koji su niže rangirani ne smiju proći treće pretkolo Lige prvaka dok njih 14 s nižim rankingom mora proći u četvrto pretkolo Europske lige. Šanse da se to poklopi su minimalne.

Stoga, bolje se okrenuti realnosti, a ona jest mogućnost dobivanja za protivnika klubove kao Lyon, Inter Milan, Twente, Real Sociedad, Borussia Mönchengladbach, Hull City, Tottenham, Lokomotiv Moskva, PSV i Villarreal.

Jedno je sigurno, svaki od ovih klubova osigurava pune tribine i po višim cijenama ulaznica no što su bile dosad pa klub može u tome tražiti neku utjehu. A i zašto se ne bi ponovio Stuttgart?

>> Rijeka zabila pet komada, uzvrat je samo formalnost

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.