LEGENDARNI VOZAČ

Ovu izjavu o zdravstvenom stanju Schumachera prenose brojni svjetski mediji, vijesti nisu dobre

Foto: Printscreen
Schumacher
Foto: Z1003 Jens Buttner
Michael Schumacher na svoj 45. ro?endan bori se za život
01.10.2024.
u 12:06
Scumacher navodno s obitelji komunicira samo očima. To je ispred kamera nehotično otkrila Talijanka Elisabetta Gregoraci, bivša supruga Flavija Briatorea. Njenu izjavu sada prenose brojni svjetski mediji
Pogledaj originalni članak

 Po jednog od najvećih vozača formule 1 Michaela Schumachera sve je pošlo po krivu tog prokletog 29. prosinca 2013. godine kada je na skijanju u francuskim Alpama pao i udario glavom u stijenu. Kaciga mu je spasila život, ali od tog dana njegov život i život njegove obitelji potpuno se okrenuo naglavačke.

Schumacher je završio u komi, ali od tad obitelj skriva sve bitne informacije o njegovom zdravstvenom stanju, pa javnost o tome ništa ne zna. Od bezbrižnog financijskog života do straha koliko će se morati platiti za ekstremno skupo liječenje koje još traje. Obitelj je bila primorana prodavati niz skupih i vrijednih predmeta kako bi mogla zaraditi za Michaelovo liječenje.

Schumacherova kći nedavno je u vili svoje obitelji organizirala vjenčanje, a u medijima se pojavila informacija da je na njemu bio Michael. Gosti nisu smjeli ući u posjed s mobitelima kako bi se izbjeglo bilo kakvo fotografiranje vjenčanja.

Scumacher navodno s obitelji komunicira samo očima. To je ispred kamera nehotično otkrila Talijanka Elisabetta Gregoraci, bivša supruga Flavija Briatorea. Njenu izjavu sada prenose brojni svjetski mediji, a Gregoraci je rekla:

- Michael ne govori, komunicira samo očima. Samo tri osobe mogu ga vidjeti i ja znam tko su - rekla je Gregoraci, a obitelj nije komentirala te izjave, kao ni bilo koje druge.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.