Stari protiv mladih Savske

Pakasin i Zekić pojačali Stare, braća Fak igrala protiv oca

Pakasin i Zekić pojačali Stare, braća Fak igrala protiv oca
09.01.2012.
u 22:51
Mladi su poveli s 2:0 pogocima Fočića i Horvata, a Stari su izjednačili golovima Zekića i Jurčeca.
Pogledaj originalni članak

Na igralištu u Veslačkoj odigrana je 55. utakmica između Starih i Mladih Savske ulice. Završeno je 2:2, pa su u ukupnom omjeru Mladi zadržali tri pobjede više.

- Bio sam bolestan i moj nastup bio je jako upitan. Ipak, odlučio sam igrati barem pet minuta - rekao je Zdravko Šljivac, igrač Starih.

Zanimljivo je da su Stare pojačali Željko Pakasin, nekadašnji igrač Dinama, te Zoran Zekić, nekadašnji igrač Kamena Ingrada, Intera, Dinama...

Najstariji igrač bio je 68-godišnji Jerko Javorović. Braća Fak, Ivan i Marin, igrala su za Mlade, a njihov otac Joško za Stare.

Mladi su poveli s 2:0 pogocima Fočića i Horvata, a Stari su izjednačili golovima Zekića i Jurčeca.

- Uspjeli smo dostići 0:2 i sada sam uvjeren da ćemo 2013. godine sigurno pobijediti - rekao je Ratko Ličina, trener Starih.

Stari: Kurs, Nikolić, Šarić, Zubanović, Zokman, Pakasin, Šljivac, Zekić, Sušić, J. Fak, Pušić, Mačković, Hala, Medan, Bandalo, Došen, Jurčec.

Mladi: Andrić, Dr. Hadžić, Perica, V. Horvat, Mil, I. Fak, M. Fak, M. Horvat, Masnec, Da. Hadžić, Benšek, Hrgović, Tantaj, Antolković, Balija, Fočić, Deželić, Javorović.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

Avatar mlijeko
mlijeko
23:05 09.01.2012.

Zoran Zekić. Kada je Kamen Ingrad iz Velike iz 3 ekspresno u jednoj sezoni ušao drugu, a zatim iz druge u prvu ligu je bio centralna figura. Dosuđenih 13 jedanaesteraca u drugoj ligi za Kamen Ingrad, a Zekić je padao bolje i od Zlatka i Zorana Vujovića zajedno. LEGENDA