KONFERENCIJSKA LIGA

Palikuča: Izvukli smo najizazovnijeg protivnika do svih mogućih

Foto: Nel Pavletic/PIXSELL
Palikuča: Izvukli smo najizazovnijeg protivnika do svih mogućih
15.06.2022.
u 18:00
Veselimo se tom izazovu i bit će to dvije jako zahtjevne utakmice. Sve u svemu radi se o jednoj jako dobroj ekipi, a na nama je da se maksimalno spremimo i izborimo prolazak u iduće kolo - rekao je Palikuča.
Pogledaj originalni članak

Suparnik Rijeke u drugom pretkolu Konferencijske lige je švedski Djurgarden, za kojeg Robert Palikuča, generalni menadžer za sport HNK Rijeka, kaže da je najizazovniji protivnik.

- Izvukli smo najizazovnijeg protivnika iz te skupine potencijalnih suparnika u ovoj fazi Konferencijske lige. U europskim natjecanjima nema više laganih suparnika bez obzira na fazu natjecanja, ali reputacija i snaga švedske ekipe stavlja nas odmah pred jedan pozitivan izazov - rekao je Robert Palikuča za internetski portal Rijeke.

Prva utakmica 21. srpnja igra se na Rujevici

- Djurgarden je dosad odigrao 11 utakmica u švedskom prvenstvu tako da će kroz prvenstvo biti u punoj natjecateljskoj formi. Veselimo se tom izazovu i bit će to dvije jako zahtjevne utakmice. Sve u svemu radi se o jednoj jako dobroj ekipi, a na nama je da se maksimalno spremimo i izborimo prolazak u iduće kolo - ocijenio je Palikuča.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.