Odgovor trenera karlovca

Pamić: Gradonačelnik Jelić priča gluposti

Foto: Kristina Štedul-Fabac/Pixsell
Pamić: Gradonačelnik Jelić priča gluposti
08.04.2010.
u 17:42
- Zapravo ne vjerujem da bi gradonačelnik tako nešto doista rekao, ali ako je to istina, mogu samo reći da ćemo igrati još bolje - kazao je Pamić.
Pogledaj originalni članak

Umjesto nogometa i najave utakmice s Varteksom, najzanimljiviji trenutak redovne tjedne presice u NK Karlovac bio je odgovor Igora Pamića na teze gradonačelnika Jelića s posljednje sjednice Gradskog vijeća. Jelić je ustvrdio kako bi NK Karlovac trebao malo "zaštopati kvalitetu", dajući primjer odbojkaša koji su odustali od nastupa u europskom Kupu CEV.

– Ako je tako, onda gradonačelnik priča gluposti. Ja zapravo ne vjerujem da bi on to doista rekao, ali ako je to istina, mogu samo reći da je to vrlo neobično gledanje. Razumijem da je financijska situacija danas svugdje teška, mogu razumjeti bojazni, ali Europa nešto i donosi. Nije ovo moj klub, ovo je klub grada Karlovca, igranje u Europskoj ligi donijelo bi i odličnu promociju grada Karlovca, a svakako se tu može i zaraditi, barem onoliko da se vrati uloženo. Nije mala stvar igrati u europskom nogometnom kupu – jasan je bio Pamić.

Što se utakmice s Varteksom tiče, Pamić je najavio novu pobjedu, ali i iskazao bojazan zbog loše situacije s igračkim kadrom.

– Sigurno neće igrati Vukman, Novinić i Pilipović zbog ozljeda, a danas je i Jerneić došao s temperaturom. Situacija je vrlo neugodna, ali sad kad znam da nam neki preporučaju da malo popustimo, e, tek sada ćemo biti još motiviraniji i bolji – poručio je strateg karlovačkog prvoligaša.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.