Trener tvrdi da nije agresivan

Pamić: To su pederi, neka mi popuše...

Foto: 'Kristina Stedul Fabac/PIXSELL'
Pamić: To su pederi, neka mi popuše...
12.04.2010.
u 18:10
Igor Pamić ogorčen je i tvrdnjama da je i prije imao nasilnih ispada prema igračima. I to je opovrgavao ne baš biranim riječima.
Pogledaj originalni članak

Nakon što je Dražen Mejašić, tehnički direktor NK Karlovac, opovrgnuo novinarsku tvrdnju da je Pamić više puta bio agresivan prema igračima, karlovački trener, koji izgleda nije bio upoznat s tekstom, burno je reagirao:

– To su nevjerojatne izmišljotine! Svi znaju kakav sam, i ja to ne skrivam. Derat ću se, opsovat ću, lupit ću šakom o zid, ali da bih bio agresivan i nasilan prema igračima može izmisliti samo netko tko je neprijatelj ovog kluba i cijelog ovog grada – kazao je Pamić i ''garnirao'' to ponekom psovkom na račun autora teksta.

Pamića su razljutile i priče iz Varaždina da su Vukman i Novinić, bivši igrači Varteksa, namjerno propustili utakmicu jer ih je Karlovac dobio vrlo ''jeftino''.

Riječima ''To su pederi, neka mi popuše...'' obrušio se na autore takvih glasina, uzevši u obranu igrače koji su, kako je rekao, primjer poštenja, truda i zalaganja, i nitko ih ne smije blatiti.

Utakmica sa Zagrebom u srijedu tako je pala u drugi plan. Najveći je problem vrlo ''tanak'' igrački kadar. Sigurno neće nastupiti Vukman, Pilipović, Jerneić i Ottochian, a Štefančić i Novinić upitni su. Sunara se uspješno oporavio i zaigrat će sutra u 18 sati na stadionu u Kranjčevićevoj ulici.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

KA
karlovac
20:02 12.04.2010.

nas Igor Pamic doista jest ponekad vulgaran i sve al nikada ne bi sigurno ucinio nista lose za klub jer ipak je on dosta zasluzan za ovo sto je cijeli grad euforican

OD
ODzizsKrajst
20:33 12.04.2010.

Pamić bi se morao naučit malo bolje kontrolirat. I ne treba skrivat da s tim ima problem. Jasno da je na ovaj ispad utjecala i informacija koja izgleda ipak jest netočna, jer i ja koliko znam u svlačionici zna histerizirat i razbijat ali nije nasilan prema dečkima, no mora se malo naučit ponašat. Ne smijemo bit licemjeri. Mamić nam se gadi, a Pamić nam je Bog. Svaka mu čast za sve što je napravio za karlovački nogomet, ali ovo je ipak malo previše.

Avatar Ivica6
Ivica6
20:53 12.04.2010.

Pamiću, kao uspješan trener, moraš lakše pretrpjeti napade i izmišljotine onih kojima je najveći uspjeh pljunuti na nekoga sa rezultatima. A danas je većina novnara takva.