ODLAZI IZ DORTMUNDA

Perišić u Wolfsburg kao zamjena za Olića!

Foto: www.bvb.de
Perišić u Wolfsburg kao zamjena za Olića!
24.12.2012.
u 11:29
Olić je razočarao zabivši samo dva pogotka otkako je na ljeto došao u klub
Pogledaj originalni članak

Ivan Perišić u siječnju će imati novi klub, a prema pisanju Bilda iz Borussije će prijeći u Wolfsburg!

Perišićevo nezadovoljstvo statuso u Dortmundu dugo je poznata stvar, a vapaji za odlaskom urodili su plodom te bi Wolfsburg za našeg reprezentativca platio sedam milijuna eura odštete. Ironično, bio bi zamjena za drugog vatrenog, Ivicu Olića koji je iz Bayerna došao na ljeto, međutim razočarao je golgeterskom formom - zabio je samo dva gola u 15 utakmica. Perišić je pak nastupio u 14 susreta, no samo tri je započeo te upisao dva pogotka.

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

DA
danijel00
13:11 24.12.2012.

bilo bi odlicno kad bi se ovo ostvarilo.tamo bi se mogao nadavat golova

KL
klubuhb1
13:38 24.12.2012.

Onima koji bolje prate bundes ligu jasno je zašto nije igrao više. Pa barem četvorica nogometaša Borussie su bolji a mogu igrat na njegovoj poziciji

JA
jasb
18:03 24.12.2012.

"klubuhb1" znaci ti nepratis bundesligu, nemoj pricat gluposti, molim te _._, igraju prije njega jer su nijemci, reprezentativci, nista vise, zato fino ak nemos na tv-u, na internet pa de malo gledaj kad igra dortumg, kako ti famozni igraci igraju umjesto perisica, apogledaj i perisica kad dobije priliku, ak nemo skontat i vidit to onda odustani od nogometa i prebaci na golf il tako nesta !!