PETAR STOJANOVIĆ:

Tko bi mogao odbiti poziv kluba kao što je Dinamo?!

Foto: Sanjin Strukic/Pixsell
Tko bi mogao odbiti poziv kluba kao što je Dinamo?!
05.01.2016.
u 10:30
'I do mene su, naravno, došle priče o prelasku iz Maribora u Zagreb. Ako Dinamo zove, taj poziv nikad ne bih odbio.'
Pogledaj originalni članak

Maribor s pripremama kreće u nedjelju 10. siječnja i taj bi se dan sa suigračima mogao pozdraviti Petar Stojanović jer bi Zoran Mamić u svlačionici Dinama tako dobio zamjenu za Ivu Pinta.

– On je odličan igrač, odličan bek – kratko je rekao Jurčić za 24sata, a nadovezao se i 20-godišnji slovenski nogometaš:

– Pa tko može odbiti takav klub kao što je Dinamo? I do mene su, naravno, došle priče o prelasku iz Maribora u Zagreb. Ako Dinamo zove – taj poziv nikad ne bih odbio.

Mamić mora požuriti i realizirati posao jer navodno se za Stojanovića zanimaju Anderlecht i Betis.

>> Petar Stojanović i Paul Keita pred vratima Dinama

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 16

LI
Lisabon
11:29 05.01.2016.

Posteno bi bilo ,od strane likova koji komentiraju,pisati afirmativno ili ako im to tesko ide,onda barem realno.Naime svi ti nogometasi (u ovom slucaju Stojanovic) jako dobro znaju sta znaci igrati u Dinamu.To znaci ukoliko si stvarno dobar i vjerujes u sebe (a to u ovom slucaju nije sporno)da ces napraviti odlican transfer kad budes iz Dinama odlazio.I to su cinjenice.Pisati o nekakvom Balkanu ili zapadnoj kulturi ,odgoju i evropskom obrazovanju je u najmanju ruku kvarno,zlocesto da ne kazem neku tezu rijec.

CU
cungalunga
13:03 05.01.2016.

Pa Dinamo je pojam u Europi!

Avatar Made in Germany
Made in Germany
10:59 05.01.2016.

Ima ovdje bolesnih orijentalaca. Zagreb, Brüssel, London, Hamburg, Maribor= Zapadna Kultura. Ona bolesno balkanska, odnosno krivoslavno-muslimanska kultura, je od Bosne pa sve na dalje...