REPREZENTACIJA Baselov dvojac nakon posjeta delegacije HNS-a

Petrić: Izbornik Bilić impresionirao je Ivana!

Foto: import
Petrić: Izbornik Bilić impresionirao je Ivana!
06.05.2007.
u 19:45
Pogledaj originalni članak

Slaven Bilić obavio je i tu zadaću, otišao je do Basela i razgovarao s potencijalnim reprezentativcem Ivanom Rakitićem. Odgovor nije dobio, mladi veznjak Basela još mora vagati između Švicarske i Hrvatske. No, dojam je da je Slaven Bilić "kupio" Rakitića svojim pristupom.

- Nisam mnogo pričao s Ivanom, no ono što mi je rekao nakon svog razgovora s Bilićem samo su riječi hvale na Slavenov račun. Jako mu se svidjela Bilićeva korektnost  prenio je Mladen Petrić.

Lijepo je kad te zovu
Dan nakon razgovora velikih promjena nema, Rakitić je preživio taj razgovor, preživio je i igranje pred potencijalnim izbornikom.

- Nije bilo opterećenje što je izbornik Bilić bio na tribini. No, bilo je lijepo znati da je tu zbog mene. Svakom nogometašu mora goditi kad ga netko gleda, a posebno je lijepo što te žele u reprezentaciji  kaže Ivan.
A njega žele dva izbornika, dvije reprezentacije.

- Dojam je da je Slaven Bilić shvatio moje dvojbe, da razumije kako mi je potrebno još malo vremena. Još ću razgovarati sa svojim roditeljima i bratom. Naravno da mi Bilić ništa nije mogao obećati, pa toga u nogometu ne može ni biti  kaže Rakitić.

Bilić je razgovarao i Mladenom Petrićem, napadač Basela i naše reprezentacije potpuno se oporavio što je i pokazao fenomenalnim pogotkom, volejem s oko 25 metara.

Spreman za Ruse
- Posebno mi je drago što sam ga zabio desnom nogom. Ne znam je li mi to najljepši pogodak u karijeri, ali jedan od tri svakako jest. Mislim da je i izbornik Bilić zadovoljan mojom predstavom  kaže Petrić.
S izbornikom je razgovarao o sljedećim akcijama, o utakmicama s Estonijom i Rusijom.

- Zbog finala švicarskog kupa koji igramo 28. svibnja, kasnit ću na pripreme. Vjerujem da ću u kamp reprezentacije doći  29. svibnja poslijepodne. No, u Tallinnu igramo 2. lipnja, pa ima dovoljno vremena. Ne bi moje kašnjenje trebao biti nekakav veći problem.

Bilića je zanimala i Petrićeva ozljeda zbog koje dugo nije igrao.

- Sad je to, na sreću, prošlost. Iako, nisam još na 100 posto, no bit ću do utakmica s Estonijom i Rusijom. Već u subotu bilo je mnogo bolje nego u prošlom kolu, nadam se da će u srijedu, kad Basel opet igra, biti još bolje  kazao je naš napadač.

POPULARNA INFLUENCERICA

Ella Dvornik o bivšem suprugu: 'Svoj razvod ne doživljavam kao loš san, sigurna sam da ćemo biti prijatelji i svemu se smijati'

- Razvod još traje, ali ne doživljavam ga kao loš san. To je samo jedna faza u životu iz koje učim i idem dalje. Ne smatram to ni greškom. Da moram sve ponoviti, ponovila bih, to su sve bile lekcije i blagoslovi. I mi smo danas ljudi koji jesmo zbog toga. Zahvalna sam na cijelom iskustvu, imamo dvije divne kćerkice i puno lijepih uspomena, a sigurna sam da ćemo u budućnosti biti odlični prijatelji i da ćemo se smijati svemu što se dogodilo - priznala je Ella Dvornik u razgovoru za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr