ZADAR Sve osim pobjede, i to uvjerljive, protiv Krke u Dvorani Krešimira Ćosića bilo bi veliko iznenađenje

Petroviću sve prolazi dok su tu rezultati

06.11.2008.
u 16:34
Pogledaj originalni članak

Sve osim pobjede, i to uvjerljive, protiv Krke u Dvorani Krešimira Ćosića bilo bi veliko iznenađenje. Jest da je Krka nedavno pobijedila Hemofarm u Vršcu, da je Zadar izgubio, ali Zadrov poraz u Vršcu ipak se računa pod lošu sreću.

Aco otkazao 'presicu'
Nisu to riječi Ace Petrovića koji četvrtkom inače običava održati konferenciju za novinare. Ovaj put te konferencije nije bilo, a osim Petrovića ni igrači se nisu javljali na telefon pa nam je preostalo da pišemo samo o očekivanjima navijača. Klupska glasnogovornica je, pak, samo napisala SMS-om da konferencije za novinare neće biti. Šteta, jer je ipak moglo biti zanimljivo.

Iz Acina kuta moglo je biti pitanja novinarima zašto stvaraju paniku i potenciraju krizu nakon samo jedne ili dvije utakmice u kojima Zadar, iako je mogao, nije pobijedio. No, za to nije kasno i, štoviše, vrlo je izgledno na konferenciji za novinare nakon što Zadar najvjerojatnije svlada momčad iz Novog Mesta. Tom bi pobjedom Petrović izbjegao i škakljiva pitanja o odnosu prema igri njegovih igrača u pripremnim utakmicama, odnosno služe li one za pripremu ili za rasprodaju ugleda.

Acu doveo Borik
Tada neće biti potrebno ni pitati kako nakon poraza od “jačih” sedam sastava na pripremama u Francuskoj i Italiji, pravdati samo neodlučeno (76:76) protiv mlađeg brata u utorak u Dvorani Krešimira Ćosića. Nakon pobjede protiv Krke nitko neće ni podsjećati na to da su upravo zadarski hakleri iz Borika Puntamike zaslužni što je Aco uopće došao u Zadar. Nema tome ni 20 mjeseci kad je Puntamika pobijedila Zadar u ligi za prvaka i kad je u Zadar, nakon Petra Popovića, doveden Petrović. Od tada traje njegova rezultatski uspješna zadarska karijera, uz poneku ponuđenu ostavku i otkazanu tiskovnu konferenciju, ali i uz vrlo izraženu svijest i navijača, i uprave, i novinara da sve prolazi dok su tu rezultati.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr