KRAJ ZA ARGENTINCA

Počeo sam previše jesti, preminuo mi je očuh: Veliki Carlos Tevez objavio kraj karijere:

Foto: Andrew Boyers/REUTERS
Počeo sam previše jesti, preminuo mi je očuh: Veliki Carlos Tevez objavio kraj karijere:
04.06.2022.
u 18:42
"Moja posljednja sezona u Boci bila je iznimno zahtjevna, a i počeo sam dobivati na težini, kasno sam ustajao. Nekad sam se budio u šest ujutro, dolazio prvi na trening i zadnji odlazio. Sada više nemam snage za to", priznao je Tevez.
Pogledaj originalni članak

Bivši argentinski reprezentativac 38-godišnji Carlos Tevez je objavio da odlazi u mirovinu.

Tevez je kazao da mu nogomet više nema smisla nakon što mu je prošle godine preminuo očuh.

Foto: Gustavo Ortiz/DPA
Kaos u Argentini; napadnuti i ozlije?eni igra?i Boca Juniors, utakmica na kraju odgo?ena

"Izgubio sam navijača broj jedan, počeo sam previše jesti. Imao sam mnogo ponuda, nudili su mi puno u SAD-u, ali sam se odlučio povući. Moja posljednja sezona u Boci bila je iznimno zahtjevna, a i počeo sam dobivati na težini, kasno sam ustajao. Nekad sam se budio u šest ujutro, dolazio prvi na trening i zadnji odlazio. Sada više nemam snage za to", priznao je Tevez.

Napadač je svoju igračku karijeru počeo 2001. u Boca Juniorsu, a onda je 2005. prešao u brazilski Corinthians iz kojeg je dvije godine kasnije otišao u Europu. Njegov prvi europski klub bio je West Ham, a nakon toga za Manchester United, Manchester City i Juventus da bi se 2015. vratio u Bocu. Prije drugog povratka u slavni argentinski klub igrao je i za kineski klub Shanghai Shenhua.

 

 

Tevez je dodao da je mogao nastaviti igrati u SAD-u, ali je odlučio prekinuti svoju 20-godišnju karijeru u profesionalnom nogometu.

"Nudili su mi mnogo, imao sam lak i ponude iz SAD-a. Ali to je to, dao sam sve", zaključio je.

Za reprezentaciju Argentine odigrao je 76 utakmica i zabio 13 golova. Posljednju utakmicu u dresu reprezentacije odigrao je 2015. godine.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.