ANGEL DI MARIA:

Podrapao sam pismo Reala u kojem je pisalo da ne igram u finalu SP-a!

Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
Podrapao sam pismo Reala u kojem je pisalo da ne igram u finalu SP-a!
06.09.2014.
u 09:45
- S predsjednikom Florentinom Perezom nemam nikakav odnos - rekao je Di Maria.
Pogledaj originalni članak

Angel di Maria je odlučio malo otvorenije progovoriti o detaljima završetka njegova boravka u madridskom Realu, a po svemu se može zaključiti da je iznimno nezadovoljan predsjednikom kluba Florentinom Perezom.

- S predsjednikom Florentinom Perezom nemam nikakav odnos. Pa on nije bio nazočan ni kad sam potpisivao ugovor. No, jasno mi je da ako vas ne žele morate otići. Sad se nadam da mogu izbrisati prošlost i pomoći Manchester Unitedu da se vrati na mjesto koje zaslužuje. Tu sam zasad sretan, samo se još moram prilagoditi - rekao je Di Maria.

Javnu mu je podršku dao Cristiano Ronaldo i zapravo poručio da se ne slaže s klupskom politikom.

- Cristiano je uvijek bio na mojoj strani. Ne, ne znam koliko će dugo on ostati u Realu - otkrio je Argentinac, a potom se osvrnuo i na detalja sa Svjetskog nogometnog prvenstva:

- Na dan finala došlo je pismo iz Madrida s uputom da ne igram. Podrapao sam ga!

Nažalost po njega, ozljedu nije uspio sanirati pa svejedno nije zaigrao i Njemačka je slavila u produžecima. Blaga mu je utjeha 4:2 otprije nekoliko dana, kad je Njemačkoj u prijateljskom susretu zabio i asistirao tri puta.

>> Di Maria: Ronaldo je jedini razlog što nisam ranije otišao iz Reala

POPULARNA INFLUENCERICA

Ella Dvornik o bivšem suprugu: 'Svoj razvod ne doživljavam kao loš san, sigurna sam da ćemo biti prijatelji i svemu se smijati'

- Razvod još traje, ali ne doživljavam ga kao loš san. To je samo jedna faza u životu iz koje učim i idem dalje. Ne smatram to ni greškom. Da moram sve ponoviti, ponovila bih, to su sve bile lekcije i blagoslovi. I mi smo danas ljudi koji jesmo zbog toga. Zahvalna sam na cijelom iskustvu, imamo dvije divne kćerkice i puno lijepih uspomena, a sigurna sam da ćemo u budućnosti biti odlični prijatelji i da ćemo se smijati svemu što se dogodilo - priznala je Ella Dvornik u razgovoru za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

MU
muh
10:06 06.09.2014.

Triputa bolji igrač od Modrića koji se samo šlepa na drugima