Čekaju ih kazne?

Pogledajte brutalne okršaje: Mings Ibrahimoviću stao na glavu, evo kako mu je ovaj uzvratio!

Foto: Screenshot
Pogledajte brutalne okršaje: Mings Ibrahimoviću stao na glavu, evo kako mu je ovaj uzvratio!
04.03.2017.
u 19:23
Engleski mediji i navijači očekuju da bi i jedan i drugi mogli biti naknadno kažnjeni nakon pregleda snimke.
Pogledaj originalni članak

Manchester United nije uspio pobijediti Bournemouth na domaćem terenu, iako je cijelo poluvrijeme imao igrača više. Završilo je 1:1, a u glavnoj ulozi opet je bio Zlatan Ibrahimović, ovoga puta ne zbog golova.

U strijelce se nije upisao, a u drugom poluvremenu nije iskoristio jedanaesterac. A utakmicu ćemo pamtiti po brutalnim okršajima u kojima su sudjelovali on i Tyrone Mings.

Igrač gostiju prvo je stao Ibrahimoviću na glavu, što je izgledalo vrlo gadno, a onda je uslijedila Zlatanova osveta laktom u glavu. Bilo je tu i hrvačkih zahvata, što sve možete vidjeti u našim videima.

- Gledajte, ono što se događa na terenu, ondje i ostaje. Nisam tip osobe koja napada izvan travnjaka. Imate TV, pogledajte fotografije… Skočio sam, i to visoko, a Mings je skočio na moj lakat, rekao je Ibrahimović.

I Mings je izjavio da nije namjerno stao Ibrahimoviću na glavu, a engleski mediji i navijači očekuju da bi i jedan i drugi mogli biti naknadno kažnjeni nakon pregleda snimke.

 

 

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 4

Avatar neurazumljiv
neurazumljiv
20:01 04.03.2017.

Simpaticni mladici.

NE
Nemanadimak
19:34 04.03.2017.

Obrnio ga je ko dijete zvecku :)

UN
unbekant
18:29 05.03.2017.

Na sve se nacine pokusava ovaj kralj Ibrahimovic potisnuti,ali eto u krtkom vremenu je posto najblji strjelac lige,sto je i najvecim Engleskim zvjezdama godinama bilo nedostizni san,ma prljavi engleski nogometasi ce na sve nacone pokusati ovog kralja onesposobiti.