Realovci bijesni

Je li bio jedanaesterac na Modriću?

Foto: Marca.com
Luka Modrić
14.12.2013.
u 19:54
Pogledaj originalni članak

Igrači Reala bijesni su na suca Closa Gomeza nakon remija (2:2) kod Osasune. Realovci smatraju da su oštećeni jer Gomez nije svirao jedanaesterac na Luki Modriću.

- Znali smo da će biti teško gostovanje, no sudac je utjecao na ishod utakmice. Nisam vidio isključenje Ramosa, ali sam vidio da je bio jedanaesterac na Modriću - rekao je vratar Reala Diego Lopez.

Za novinara portala Goal.com nema sumnje da je Gomez pogriješio kada u 18. minuti nije pokazao na bijelu točku.

"Modrić je driblao, ali ga je Arribas pokupio. Kontakt je očit i Gomez je morao svirati jedanaesterac. Arribas je nekoliko minuta prije toga dobio žuti karton pa bi bio isključen da je sudac svirao penal", piše Goal.com.

Gomez je osim toga pokazao i dva crvena kartona. Prvog je dobio Sergio Ramos u 44. minuti (to mu je u 18. u dresu Reala), a drugog Osasunin Francisco Silva u 79.

Ancelotti: Modrić nije spreman

Trener Reala Carlo Ancelotti je nakon utakmice rekao da ne razumije odluke suca Gomeza.

- Inače ne govorim o sucima, ali odluke koje je ovaj sudac donio je teško razumjeti. Ne mogu shvatiti isključenje Ramosa - rekao je Ancelotti pa objasnio zašto je zamijenio Modrića u 65. minuti.

- Dobio je jak udarac u Kopenhagenu u Ligi prvaka. Jednostavno nije spreman za 90 minuta pa sam ga izvadio iz igre - rekao je Ancelotti.

>> Real kiksao kod Osasune, Modrić igrao sat vremena

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 13

Avatar Semper5
Semper5
21:11 14.12.2013.

Obzirom na manevar koji je Modrić započeo, sumnjam da je simulirao. Da nije srušen prošao bi mu Luka iza leđa. Snimka je dosta loša i nije dovoljno usporena, ali vidi se ipak kontakt Arribasovog lakta i Lukinog lica.

DU
Deleted user
21:21 14.12.2013.

Čisti penal..Lopta je prošla, dribling je uspio..Obrambenom igraču je ostala noga kojom je lagano pokupio Luku..Nikakva simulacija..Luka Modrič nije takav tip igrača..U konačnici, velika greška suca..

DU
Deleted user
08:54 15.12.2013.

Gledao sam tekmu jučer i nema sumnje da je bio penal, uredno se vidjelo već s regularne kamere s druge strane igrališta, a zoom kamera je i potvrdila. A mogli ste se potruditi i nabaviti HD clip, makar se i s ovog vidi udarac po nogi.