FOTO

Pogledajte kakav kaos je nastao nakon utakmice, Hajdukovci se potukli s Portugalcima

Foto: Twitter / O Jogo
Pogledajte kakav kaos je nastao nakon utakmice, Hajdukovci se potukli s Portugalcima
10.08.2022.
u 20:45
Burno je bilo poslije kraja ogleda Vitorije i Hajduka.
Pogledaj originalni članak

Žestoka atmosfera je vladala na Estadio Afonso Henriques, tijekom cijele utakmice ali posebno nakon što je turski sudac odsvirao kraj ogleda. 

Strčali su se svi i na centru je počela tučnjava, čupanje i naguravanje u kojem su sudjelovali svi - od igrača, do djelatnika i članova stručnog stožera.

Stefan Simić je morao odvlačiti Marka Livaju koji je potpuno izgubio živce, inače bi vjerojatno došlo do težeg fizičkog incidenta. 

Navijači Vitorije su nekoliko minuta prije kraja počeli gađati Hajdukovce čašama piva, poletjele su i stolice. 

 

 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 5

ZG
Zeljko Grabar
17:41 11.08.2022.

To je za Hajduk bio samo trening za utakmicu u Zagrebu, za koju vec sad imaju alibi ako izgube, jer su pretrpjeli strasan psihicki pritisak u Portugalu jer to sto je skupina budala portugalskih navijaca bacala plasticne boce i dvije stolice na junacka srca Dalmacije je strasno u usporedbi sa docecima Dinamovog autobusa u Splitu ili finog ponasanja sa pirotehnikom i uporabom topovskih udara na Poljudu. Stvarno su ovi Portugalci bahati grubijani jer se lose ponasaju iskljucivo na stadionu a ne po ulicama i trgovima grada kako je to rekao gradonacelnik. Steta sto profesor Lalic nije bio prisutan i sve im objasnio kao akademski obrazovan navijac Hajduka da je to mediteranski temperament za razliku od atlansko-kontinetalnog. No pricekajmo subotu pa da vidimo ponovo tu dobro odgojenu dicu, koji ce svi imati na sebi natpis "sloboda navijacima" a na nutarnjoj strani najvjerojatnije "smrt Dinamu". Osim toga imati ce svi suncane naocale poznatih brendova da se razlikuju od onih sa sjevera gdje ce biti nesto vise vinskih musica kad otvore usta. Zanima me samo koliko ce pirotehnike biti na stadionu zahvaljujuci velikim zajednickim dogovorima uprava klubova-policije i redarstvenih sluzbi, pogotovo ako policije privede nekog od dobre dice, a novinari VL primjete da je isti imao krunicu oko vrata.

Avatar southman
southman
20:53 10.08.2022.

Nadam se da su dohvatili onog prljavca iz prvog poluvremena što je udario igrača Hajduka.

IN
Ineboimorejeplavo
20:58 10.08.2022.

Sad bi ih tribalo dobro izbubetat, bahata divlja hajdučija, huligani i navijači i uprava