MORA VIŠE RADITI

Mateo Kovačić nije zadovoljio na treningu, pogledajte kako je kažnjen

Foto: Reuters/PIXSELL
Mateo Kovačić nije zadovoljio na treningu, pogledajte kako je kažnjen
20.02.2016.
u 15:21
Završio je posljednji u jednom od nekoliko vježbi pa je za 'kaznu', uz glasno odobravanje suigrača, morao i napraviti par sklekova. Naravno, sve je proteklo u opuštenoj i dobroj atmosferi.
Pogledaj originalni članak

Real Madrid nakon slavlja na Olimpicu protiv Rome u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka gostuje kod Malage u 25. kolu La Lige, a trener 'los blancosa' Zinedine Zidane najavio je susret.

- Svi osim Balea, Pepea i Varanea su spremni za utakmicu i nećemo kalkulirati. Moramo poboljšati našu izvedbu u gostima. Ramos i Carvajal imaju žute kartone i u slučaju novih žutih propustit će gradski derbi protiv Atletica u sljedećem kolu. Međutim, budu li nam trebali, igrat će - kazao je Zidane.

Ipak, hrvatskim navijačima je zanimljivije ono što se dogodilo na treningu, a uključuje našeg reprezentativca Matea Kovačića. Završio je posljednji u jednom od nekoliko vježbi pa je za 'kaznu', uz glasno odobravanje suigrača, morao i napraviti par sklekova. Naravno, sve je proteklo u opuštenoj i dobroj atmosferi.

>> Modrić i Kovačić 'osvojili' su Zidanea, no može li jedan igrač narušiti idilu?

 
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 5

Avatar Hunter86
Hunter86
15:47 20.02.2016.

Ja vec pomislio da je izbacen iz Reala i da dolazi igrati za Varteks. Naslovi su vam vrh!

FO
fora245
18:02 20.02.2016.

bravo stvarno mi je sve jasno iz ovog snimka jedino je malo blizu snimak morali su malo odaljiti ma gonite se u tri p.m vi i vasi prilozi hahahah

BA
bakaslis
20:36 20.02.2016.

Ovaj video je dokaz zašto nema sanse da dam 7 kn za VL jer se prave pametnim, a isto tako pretplatiti se na vaše net izdanje radi ovakvog ponižavanja nema teoretske sanse...zbilja ste jadni