RAZOČARANI

Pogledajte što pišu njemački mediji nakon poraza od Hrvatica: 'Uništeni snovi...'

Foto: REUTERS/Pixsell
Pogledajte što pišu njemački mediji nakon poraza od Hrvatica: 'Uništeni snovi...'
15.12.2020.
u 20:58
PUT KUĆI, UMJESTO PUTA U POLUFINALE - Njemice su poražene u završnoj utakmici glavnog dijela u utakmici koja je kidala živce... Još jedan veliki turnir za naše djevojke završio je razočaranjem - pišu
Pogledaj originalni članak

Prosuti snovi! Hrvatska reprezentacija porazila Njemice - piše u naslovu Sport.de nakon što je hrvatska rukometna reprezentacija porazila Njemačku u posljednjoj utakmici glavnoga dijela turnira u Danskoj rezultatom 23-20. 

Mora se priznati, svi koji prate rukomet i međusobne oglede Hrvatske i Njemačke 'tipovali' bi na Njemice, ali bi se grdno prevarili. Unatoč tome što je prvo poluvrijeme pokazivalo hrvatsku nervozu i njemačku nadomć (iako opet ne pretjeranu), drugo je poluvrijeme pokazalo zašto su Hrvatice seznacija ovoga Eura

- Put kući umjesto puta u polufinale: San o medalji njemačkih djevojaka na prvenstvu u Danskoj u potpunosti je ugašen - piše Sport.de.

- Njemice su poražene u završnoj utakmici glavnog dijela u utakmici koja je kidala živce. Umjesto da se bore za medalje prvi puta u 12 godina, još jedan veliki turnir za naše djevojke završio je razočaranjem - pojašnjava navedeni portal.

- Njemačke rukometašice pokidale su živce u utakmici s Hrvatskom - piše Kicker pa dodaje:

- Umjesto odlaska u polufinale, Njemice su zauzele tek četvrto mjesto u skupini, a na medalju s velikog natjecanja čekaju još od 2007. kada su uzele posljednju broncu.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 10

Avatar Admin smetlar
Admin smetlar
21:26 15.12.2020.

Bravo!🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷

Avatar Tombstone
Tombstone
21:40 15.12.2020.

Bravo cure!!!!

RA
Rafael71
22:06 15.12.2020.

Hrvatskaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!