Novi problemi

Policija nije odobrila odigravanje Jadranskog derbija u Zadru!

Foto: Jurica Galoic/PIXSELL
Policija nije odobrila odigravanje Jadranskog derbija u Zadru!
01.10.2014.
u 12:03
Hoće li se na kraju igrati na Stanovima ili će se utakmica preseliti na neki drugi stadion trebalo bi se saznati u toku današnjeg dana
Pogledaj originalni članak

Trakavica oko odigravanja utakmice 11. kola 1. HNL-a između Hajduka i Rijeke još uvijek traje, piše Goal.com.

Iako je splitski klub u utorak objavio kako je sve dogovoreno te da će se utakmica odigrati na Stanovima u Zadru u nedjelju od 19 sati, u srijedu su se javili novi problemi.

Naime, policija nije odobrila organizaciju te utakmice pa Splićani moraju pronaći novo rješenje. Opet je aktualno postalo Dugopolje, međutim zbog lakše organizacije želja je da se utakmica igra u dnevnom terminu.

To je javlja problem televizijskog prijenosa, jer od 16 sati igraju Dinamo i Lokomotiva, a sad treba vidjeti hoće li se možda zagrebački gradski derbi igrati onda u kasnijem terminu. Kako će na kraju ispasti i gdje će igrati Jadranski derbi trebalo bi biti poznatije u toku današnjeg dana.

>>Hajduk i Rijeka igrat će u nedjelju u Zadru

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 5

NO
Nordovest
16:26 01.10.2014.

Ima li netko nesposobniji od Brbljića pa da odmah bude predsjednik Hajduka. Sposobnijem ionako ne bi dali da to postane.

Avatar Josip_Šimić
Josip_Šimić
12:07 01.10.2014.

Policija neće odobriti Jadranski derbi jer bi se zavičajski navijači sa obje strane mogli osječati kao svoji na svome i početi sa devastiranjem i divljaštvom.

Avatar Josip_Šimić
Josip_Šimić
16:12 01.10.2014.

Policija nije odobrila odigravanje Jadranskog derbija u Zadru i sada preostaju ostale balkanske destinacije kao Široki brijeg, Čitluk, Zenica, Ruma, Tetovo ili Priština..