VELIKA ODLUKA

Ponoćna objava otkrila senzacionalne vijesti o Luki Modriću! Evo do kada će igrati za Hrvatsku

Foto: SUSANA VERA/REUTERS
LaLiga - Real Madrid v Villarreal
Foto: SUSANA VERA/REUTERS
LaLiga - Real Madrid v Villarreal
Foto: SUSANA VERA/REUTERS
LaLiga - Real Madrid v Villarreal
Foto: SUSANA VERA/REUTERS
LaLiga - Real Madrid v Villarreal
Foto: JUAN MEDINA/REUTERS
LaLiga - Real Madrid v Espanyol
Foto: VIOLETA SANTOS MOURA/REUTERS
LaLiga - Real Madrid v Real Valladolid
10.10.2024.
u 08:12
Modrićev sadašnji ugovor s kraljevskim klubom traje do ljeta 2025., a u glavnom španjolskom gradu volio bi ostati do ljeta u kojem će se igrati SP
Pogledaj originalni članak

Konačni plan još uvijek nije otkrivao javno, ali oko ponoći lansirana je bombastična vijest španjolske Marce koja kaže: Plan je n ašeg kapetana Luke Modrića odigrati još jednu sezonu za Real Madrid nakon ove sadašnje, a s njom, u ljeto 2026. želi u pravoj formi dočekati Svjetsko prvenstvo kojem su domaćini SAD, Meksiko i Kanada! Ova vijest će zasigurno oduševiti sve navijače vatrenih naše reprezentacije jer je zvijezda Reala istinski vođa Dalićeve momčadi.

Objavio je to kasno sinoć rado klikani španjolski medij koji je blizak izvoru informacija u Realu. Podsjetimo, Modrićev sadašnji ugovor s kraljevskim klubom traje do ljeta 2025., a u glavnom španjolskom gradu volio bi ostati do ljeta u kojem će se igrati SP. Kako tvrdi Marca, Modrić planira igrati na tom turniru i posljednji put povesti vatrene s kapetanskom vrpcom oko ruke. 

VEZANI ČLANCI:

– I dalje sam tu, motiviran sam jednako kao i prije, kao i uvijek. Najveći mi je ponos igrati za Hrvatsku. Mislim da mogu pomoći, tu sam za bilo što. Daleko je Svjetsko prvenstvo 2026. godine, ne znam što će se sve do tada dogoditi. Ne želim ništa planirati, ne znam koliko je to za mene realno iz sadašnje perspektive – rekao je Modrić u rujnu o svojim reprezentativnim planovima za budućnost. 


 

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 4

AL
alen2601
09:52 10.10.2024.

Dakle, sad je jasno da je Lukica nakanio osvojit zlato s Hrvatskom kad tad...ako ne uspije 2026, ima Euro 2028, Sp 2030 itd. Baš su nam mogli Španjolci pustit one penale u LN, pa bi se oprostio valjda a i njima duže potrajo u Realu😅

Avatar kozorog
kozorog
08:36 10.10.2024.

tako je, lukica, taj zadnji ples na velikoj smotri ćeš odraditi, i biti jedan od krivaca za loš rezultat. onda, nakon tog sp-a, budeš starac, isluženi i polomljen, kojeg nije ni trebalo voditi na sp, tražiti će se glave, jer si nekome uzeo mjesto, nekome tko bi bolje odigrao. luka, odlazi se kad si na vrhuncu, a ne kad padaš. badava ti rusija, i svašta nešto, više će se tebe povezivati sa zadnjim nastupima i rezultatima repke, kao što si bio bitan u pobjedama, tako ćeš imati mjesto u porazima. samo mi smo narod koji duže pamti poraze, loše stvari. već si se trebao od repke oprostiti.

GN
gnoj
08:18 10.10.2024.

I treba kapetane i zaslužio si, dao Bog !