POREČ MAJOR

Odbojka na pijesku: Obje ženske ekipe ispale već u skupini

Foto: Vecernji.hr
Odbojka na pijesku: Obje ženske ekipe ispale već u skupini
04.06.2015.
u 18:32
Ispale Maja Roško i Antea Tadić te Dalida Vernier i Tea Jurić
Pogledaj originalni članak

Oba hrvatska ženska para završila su nastup u skupini na turniru Major serije odbojke na pijesku u Poreču. Maja Roško i Antea Tadić izgubile su od Talijanki, Argentinki i Brazilki, dok su Dalida Vernier i Tea Jurić izgubile od Brazilki, Kanađanki i Amerikanki.

- Vrunska atmosfera i organizacija, puno igrača i posjetitelja i nevjerojatna vibra. Nevjerojatno iskustvo bilo je igrati protiv vrhunskih ekipa. Hvala svima na podršci i navijanju. Nevjerojatan je osjećaj igrati pred toliko ljudi, navijača i to pred domaćom publikom – rekla je Maja Roško.

U muškom dijelu turnira oba naša para (Silić-Zeljković, te Dellorco-Đorđević) izgubila su u skupini po dva meča.

>> Dva dana najprestižnije svjetske serije su iza nas, danas slijede novi izazovi

POPULARNA INFLUENCERICA

Ella Dvornik o bivšem suprugu: 'Svoj razvod ne doživljavam kao loš san, sigurna sam da ćemo biti prijatelji i svemu se smijati'

- Razvod još traje, ali ne doživljavam ga kao loš san. To je samo jedna faza u životu iz koje učim i idem dalje. Ne smatram to ni greškom. Da moram sve ponoviti, ponovila bih, to su sve bile lekcije i blagoslovi. I mi smo danas ljudi koji jesmo zbog toga. Zahvalna sam na cijelom iskustvu, imamo dvije divne kćerkice i puno lijepih uspomena, a sigurna sam da ćemo u budućnosti biti odlični prijatelji i da ćemo se smijati svemu što se dogodilo - priznala je Ella Dvornik u razgovoru za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.