Reakcije

Portugalski mediji: Dinamo je pregažen u drugom dijelu

Foto: Goran Stanzl/Pixsell
Portugalski mediji: Dinamo je pregažen u drugom dijelu
22.11.2012.
u 09:49
"Vidjelo se da je Dinamo lošija momčad i da će Porto s lakoćom pobijediti"
Pogledaj originalni članak

Portugalski mediji nisu puno prostora posvetili zagrebačkom Dinamu nakon sinoćnjeg poraza 3:0 od Porta. Ipak, prema njihovu pisanju zagrebački je klub ostavio solidan dojam u prvom poluvremenu.

"Dinamo je u prvom dijelu malo i uplašio Porto, ali u drugom dijelu portugalska je momčad ubacila u brzinu više i pregazila Dinamo, na čelu s fantastičnim Moutinhom. Na kraju, bila je to jednostavna pobjeda Porta koji je bio brži, agresivniji i dominantniji", piše O Jogo.

"Vidjelo se da je Dinamo lošija momčad i da će Porto s lakoćom pobijediti i nastaviti borbu za prvo mjesto u skupini. Porto čak i nije bio u svom najboljem izdanju, ali i to je bilo dovoljno za rutinsku pobjedu. Treba izdvojiti Moutinha koji je odigrao odlično", piše A Bola.

A igrač utakmice Joao Moutinho bio je zadovoljan.

– U odličnom smo razdoblju, jučer smo ponovno bili dobri i došli do još jedne pobjede, a meni je drago da sam tome doprinio. Želio sam poboljšati svoj golgeterski učinak i to sam napravio.

>>>Dinamo je limitirana momčad naviknuta na poraze u Ligi prvaka

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

Avatar Majstor Balkana
Majstor Balkana
09:57 22.11.2012.

Portugalski mediji su u krivu jer Dinamovi igrači su razmaženi a pregaženi u drugom dijelu nemru biti jer su več u prvom djelu mjeseca primili svoju dosta veliku plaču.

DU
Deleted user
19:38 22.11.2012.

HRVATSKA007 ma je li ti to ozbiljno? ima sansi jer je maminjo uvalio bebeka u lp. e samo jos lokose i pjesnike pa ce bit i golova.

Avatar HRVATSKA007
HRVATSKA007
15:07 22.11.2012.

Ovo je jedna od boljih utakmica Dinama (nakon one protiv Reala na Maksimiru) nadam se da ce pregaziti Kijev ako nastave ili pojačaju ovaj ritam igre!VOLIM TE DINAMOOOOOOOOOOOOOOOO