POČELO EUROPSKO PRVENSTVO

Poznati hrvatski nogometni trener je jedan od najboljih igrača Hrvatske u neobičnom sportu

Foto: Radio Samobor
Poznati hrvatski nogometni trener je jedan od najboljih igrača Hrvatske u neobičnom sportu
16.10.2023.
u 19:02
Europsko prvenstvo se odvija u pojedinačnoj i momčadskoj konkurenciji, a naša je reprezentacija u početnoj fazi turnira smještena u skupinu C s reprezentacijama Finske, Danske i Irske.
Pogledaj originalni članak

Danas je u belgijskom Liegeu započelo Europsko prvenstvo u padelu za veterane, a član reprezentacije je poznati hrvatski nogometni trener i operativac Romeo Jozak.

Za reprezentaciju Hrvatske na ovoj europskoj smotri nastupaju i članovi Sportskog kluba Stars iz Samobora Marko Bukvić u kategoriji + 35 godina, Igor Kos i Davor Mrzak u kategoriji +40 godina, Robert Štrbac u kategoriji 45 godina, te Ilija Perković u kategoriji +55 godina.

U sastavu reprezentacije još su Dino Nakić koji igra u paru s Markom Bukvićem, Emil Zubin u paru sa Robertom Štrbcem, i Romeo Jozak u paru s Markom Kožulom.

Inače, Jozak je direktor nogometnog razvoja Saudijske Arabije i jedan od najboljih igrača padela u svojem godištu. 

Nakon svoje igračke karijere Jozak je bio na funkcijama poput sportskog direktora Dinama, tehničkog direktora hrvatske reprezentacije te trenera varšavske Legije i reprezentacije Kuvajta.

Europsko prvenstvo veterana u padelu se odvija u pojedinačnoj i momčadskoj konkurenciji, a naša je reprezentacija u početnoj fazi turnira smještena u skupinu C s reprezentacijama Finske, Danske i Irske.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.