I DANAS TO PAMTIMO

Prepoznajete li ga? Ovako danas izgleda čovjek koji je Hrvatima nanio toliku bol

Foto: Instagram
Semih Senturk
Foto: Instagram
Semih Senturk
Foto: Twitter
Semih Senturk
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
Be?: Euro 2008., ?etvrfinalna utakmica izme?u hrvatske i turske reprezentacije
11.01.2023.
u 11:21
Od utakmice Hrvatske i Turske na Euru prošlo je gotovo 15 godina, a danas Senturk izgleda poprilično drugačije. Ima 39 godina i više nije onako vitak kao kada je bio na nogometnom vrhuncu.
Pogledaj originalni članak

Vjerojatno se tih trenutaka sjećate jako dobro ma koliko god ste puta tu traumu pokušali izbrisati iz glave. U tijeku je bila 119. minuta kada je Luka Modrić nabacio s desne strane, a Ivan Klasnić glavom pospremio loptu u mrežu za 1:0. Slaven Bilić još uvijek je veselo trčkarao uz travnjak uvjeren da idemo u polufinale Europskog prvenstva, na tribinama su gorjele baklje naših navijača, dok su Turci tražili način kako nas iznenaditi i naposljetku pronašli.

Minuta sudačke nadoknade u produžetku već je bila istekla kada je dugu loptu u našem šesnaestercu prihvatio Semih Senturk, tadašnji napadač Fenerbahčea, koji se između trojice naših braniča spretno okrenuo i rasparao mrežu Stipe Pletikose. Vatreni su u nastavku poraženi nakon izvođenja jedanaesteraca, polufinale protiv Njemačke u Baselu izborili su Turci, a na našim je srcima ostala jedna od najvećih sportskih rana otkako se Hrvatska osamostalila. Video te nesretne utakmice možete pogledati OVDJE.

Otada je prošlo gotovo 15 godina, a danas Senturk izgleda poprilično drugačije. Ima 39 godina i više nije onako vitak kao kada je bio na nogometnom vrhuncu.

Turski napadač aktivan je na Instagramu gdje često objavljuje fotografije s obitelji. Osim što ima tri kćeri i uživa u obiteljskom životu, Senturk radi kao trener mlađih kategorija u Fanerbahčeu.

>> Senturk na utakmici protiv Hrvatske 2008.

Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
Be?: Euro 2008., ?etvrfinalna utakmica izme?u hrvatske i turske reprezentacije

>> Senturk danas

Foto: Instagram
Semih Senturk

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.