LOŠ ZDRAVSTVENI KARTON

Problemi za Dambrauskasa: Za derbi s Dinamom mu otpala dva važna igrača

Foto: Miroslav Lelas/PIXSELL
Split: Izjava trenera Hajduka Valdasa Dambrauskasa pred utakmicu polufinala Kupa protiv Gorice
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
Hajduk je pobijedio Šibenik na Poljudu u utakmici 30. kola HT Prve lige
Foto: Srecko Niketic/PIXSELL
Pula: Istra i Hajduk odigrali utakmicu 26. kola Prve HNL
13.04.2022.
u 15:22
Kako dodaje DP, probleme s ozljedama imaju i Ferro te Nikola Kalinić. Njih dvojica će vjerojatno preskočiti susret s Goricom, a liječnička služba bijelih nastojat će ih osposobiti za duel s Dinamom.
Pogledaj originalni članak

Kako javlja Dalmatinski portal, Hajduk ima problema sa sastavom. Tako Valdas Dambrauskas, neće imati na raspolaganju za derbi s Dinamom dva aduta. Naime, Lukas Grgić i Jani Atanasov zbog ozljeda će izvan pogona biti tri tjedna, to znači i tog 20. travnja kada će Dinamo i Hajduk nadoknaditi susret iz 9. kola.

Derbi je na rasporedu navedenog datuma od 19 sati na Poljudu, a to neće biti njihov posljednji susret ove sezone. Naime, hajdukovci će mjesec dana kasnije, 21. svibnja na put u Zagreb.

Kako dodaje DP, probleme s ozljedama imaju i Ferro te Nikola Kalinić. Njih dvojica će vjerojatno preskočiti susret s Goricom, a liječnička služba bijelih nastojat će ih osposobiti za duel s Dinamom.

>> Sprovod Denisa Tota:

POPULARNA INFLUENCERICA

Ella Dvornik o bivšem suprugu: 'Svoj razvod ne doživljavam kao loš san, sigurna sam da ćemo biti prijatelji i svemu se smijati'

- Razvod još traje, ali ne doživljavam ga kao loš san. To je samo jedna faza u životu iz koje učim i idem dalje. Ne smatram to ni greškom. Da moram sve ponoviti, ponovila bih, to su sve bile lekcije i blagoslovi. I mi smo danas ljudi koji jesmo zbog toga. Zahvalna sam na cijelom iskustvu, imamo dvije divne kćerkice i puno lijepih uspomena, a sigurna sam da ćemo u budućnosti biti odlični prijatelji i da ćemo se smijati svemu što se dogodilo - priznala je Ella Dvornik u razgovoru za Večernji list.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

MO
modovisisajteMaraschino
07:16 14.04.2022.

počelo je sapunanje daske Valdasu.... dobro se reklo da je Dobardouskrs.