TRAGEDIJA U ATENI

Procurili novi detalji šokantne smrti suigrača (31) Hrvata. Poznato što su našli pokraj mrtvog tijela

Foto: Mike Egerton/PRESS ASSOCIATION
Procurili novi detalji šokantne smrti suigrača (31) Hrvata. Poznato što su našli pokraj mrtvog tijela
10.10.2024.
u 09:21
Uzroci smrti 31-godišnjeg nogometaša "zelenih" još nisu razjašnjeni, a prve informacije govore da je pronađen bez svijesti u bazenu svoje kuće u Glyfadi.
Pogledaj originalni članak

Branič grčkog nogometnog velikana Panathinaikosa i suigrač našeg Tina Jedvaja, Englez George Baldock (31) pronađen je mrtav u bazenu svoje kuće u Glyfadi, na jugu Atene, prenose grčki mediji. Uzroci smrti 31-godišnjeg nogometaša "zelenih" još nisu razjašnjeni, a prve informacije govore da je pronađen bez svijesti u bazenu svoje kuće u Glyfadi.

Grčki mediji navode kako je Baldocka satima tražila supruga koja je s njihovim djetetom u Engleskoj, ali ga nije uspjela locirati. Kontaktirala je vlasnika kuće koji je stigao na mjesto događaja i navodno zatekao nogometaša bez svijesti u bazenu.

VEZANI ČLANCI:

UOČI ŠKOTSKE

Ključni Dalićev igrač nije bio s momčadi na treningu. Jedan je preskočio vježbanje zbog ozljede

Prije treninga, pred novinare su izišli Luka i Petar Sučić. Na početku je netko spomenuo prekrasan pogodak kojeg je Luka postigao za Real Sociedad protiv madridskog Atletica. Sjajan potez danima je bio glavna tema u našim ali i španjolskim medijima. Ipak se tako lijep pogodak ne viđa često, posebice kada se raspara mreža Jana Oblaka, jednog od najboljih svjetskih vratara.

Prema pisanju grčkih medija, Baldockova supruga pokušala je stupiti u kontakt s njim jer im je kćer imala rođendan, ali joj se nije javljao te je poslala poznanika da provjeri je li sve u redu s njim, a onda je saznala tragične vijesti. Na njegovom tijelu nisu pronađene nikakve ozljede, ali točan uzrok smrti znat će se nakon što se provede istraga obdukcija. Grci javljaju i da je pokraj preminulog Grka pronađena boca votke.

Kada se pročulo za smrt nogometaša, odmah su se pojavili šokirani članovi uprave, ali i nogometaši Panathinaikosa. Obitelj je potvrdila tužne vijesti i zamolila medije da poštuju njihovu privatnost u ovim teškim trenucima. 

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.