UMJESTO LJUBIĆA

Promjene u Medveščaku: Aaron Fox novi sportski direktor

Foto: Slavko Midžor/Pixsell
Promjene u Medveščaku: Aaron Fox novi sportski direktor
02.05.2013.
u 21:11
Novi sportski direktor je Aaron Fox, Amerikanac koji je za medvjede igrao u sezoni 2009./10., a najviše je ostao upamćen po kultnom golu Albi Volan, kada je doslovno unio pak u gol.
Pogledaj originalni članak

Ulaskom u KHL počelo je preslagivanje klupske kadrovske križaljke Medveščaka. Novi sportski direktor je Aaron Fox, Amerikanac koji je za medvjede igrao u sezoni 2009./10., a najviše je ostao upamćen po kultnom golu Albi Volan, kada je doslovno unio pak u gol. Na funkciji sportskog direktora naslijedio je Dragutina Ljubića. A dosadašnji generalni menadžer Markaontonio Belinić odsad je asistent predsjednika za sportska pitanja i skauting.

Pojedini ruski mediji sa sumnjom su popratili ulazak \"malog\" Medveščaka u ligu. No, Slava Anisin, najbolji hokejaš koji je nosio dres Medveščaka poručio im je da ne brinu. Trostruki svjetski prvak i osam puta prvak Rusije, u Medveščaku je bio u sezoni 1988./89.

Anisin se sjeća Šerfezija

– Bez brige, Medveščak je dostojan KHL-a. Teško je predvidjeti koliko će njihova momčad biti konkurenta, no o jednoj se stvari ne morate brinuti, a to je da će na svakoj utakmici dvorana biti popunjena do zadnjeg mjesta – rekao je Slava Anisin, te se prisjetio lijepih trenutaka u Zagrebu.

– Euforiju koja je zavladala kada smo osvojili naslov jugoslavenskog prvaka nikada neću zaboraviti. A neću zaboraviti ni Ivicu Šerfezija.

>> Nova pojačanja: U plavi brlog stiže 
i hokejaški \'Kličko\'

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.