Velika tragedija

Pronađeno mrtvo tijelo poznate ruske rukometašice, pala s osmog kata

Foto: Instagram
Pronađeno mrtvo tijelo poznate ruske rukometašice, pala s osmog kata
18.04.2023.
u 15:10
Osim za Astrakhanochku, rukometašica je tijekom svoje karijere igrala za ruske klubove Dinamo-Sinara i Kuban, njemački Halle-Neustadt, francuski Achenheim Truchtersheim i bjeloruski Gomel
Pogledaj originalni članak

Pronađeno je tijelo poznate ruske rukometašice Viktorije Divak samo nekoliko dana prije njenog tridesetog rođendana. Ovu vijest potvrdili su iz kluba preminule rukometašice i rukometnog saveza Rusije.

Aleksej Aleksejev, trener Astrahanočke, kluba preminule Ruskinje, nije skrivao iznenađenje i tugu oko smrti Divak.

- Svi smo u šoku. Nitko ne zna što se dogodilo. U 11 sati pohvalila se prijateljima kako je kupila mačku i stavila fotografije na društvene mreže, a već u 14 sati je bila mrtva. Nitko ne zna što se događalo u tih nekoliko sati. Ovo je prava katastrofa.

Tijelo je pronađeno u podnožju zgrade u kojoj je živjela, a pretpostavlja se da je pala s prozora svog stan na osmom katu. Policija je ustanovila da se ne radi o samoubojstvu, već o nesretnom slučaju.  

Osim za Astrakhanochku, rukometašica je tijekom svoje karijere igrala za ruske klubove Dinamo-Sinara i Kuban, njemački Halle-Neustadt, francuski Achenheim Truchtersheim i bjeloruski Gomel. 

>> WRC Croatia Rally napušta Zagreb? 'Mislim da je ovo zadnja godina da smo tu'

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

Avatar Radagast
Radagast
16:00 18.04.2023.

Rusi bi se trebali cijepiti protiv padanja sa balkona...