KAO DA JE ZNAO...

Proročanstvo Dinamova asa postalo hit na društvenim mrežama: 'Jesi li snimio ono?'

Foto: Gintare Karpaviciute/REUTERS
Proročanstvo Dinamova asa postalo hit na društvenim mrežama: 'Jesi li snimio ono?'
24.10.2024.
u 14:00
A što je bilo dan prije utakmice? Snimatelj Dinamove klupske televizije upitao je Petra Sučića: "Što nam prognoziraš danas?" Sučić je rekao...
Pogledaj originalni članak

Dinamo je ostvario prvu ovosezonsku pobjedu u Ligi prvaka svladavši u gostima dobro poznatog suparnika Red Bull Salzburg s 2-0. Igračem utakmice proglašen je Stefan Ristovski koji je bio asistent kod oba gola, a u strijelce su se upisali napadači Sandro Kulenović u 49. i Bruno Petković u 84. minuti.

A što je bilo dan prije utakmice? Snimatelj Dinamove klupske televizije upitao je Petra Sučića: "Što nam prognoziraš danas?" Sučić je rekao: "Danas ništa, sutra pobjedu."

Sutradan je prilikom proslave pobjede Sučić uhvatio snimatelja i pitao ga: "Jesi li snimio ono jučer?" Naravno, snimka je postala hit na Dinamovim društvenim mrežama.

Na tablici Dinamo trenutačno drži 22. mjesto koje ga vodi u play-off nokaut-faze s četiri osvojena boda. Iza Dinama se s kojim bodom manje nalaze velikani poput Bayerna, Milana, Atletica... Sljedeću utakmicu plavi igraju 5. studenog u gostima kod Slovana iz Bratislave.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

VO
Vorg
14:45 24.10.2024.

Plenković: Roditelji dječaka nisu dužnosnici, članovi Vlade, niti su u HDZ-u. To su sve laži a tko su roditelji danima o njima nema ništa a da se zna ima još takvih slučajeva u školama