Ne ide...

Prosinečki podnio ostavku u Kayserisporu!

Foto: Grgo Jelavić/Pixsell
Prosinečki podnio ostavku u Kayserisporu!
09.11.2013.
u 21:51
- Ovo je moja odluka i vjerujem da sam ispravno postupio. Više nisam trener Kayserispora - rekao je Prosinečki.
Pogledaj originalni članak

Robert Prosinečki više nije trener turskog Kayserispora. Prosinečki je podnio ostavku nakon što je u subotu izgubio od Bilićevog Bešiktaša s 3:0.

U dvoboju hrvatskih trenera Bilić je bio uspješniji na gostovanju kod Prosinečkog, a golove su zabili Sahan i Eneramo dok je Degirmenci pogodio pogrešnu mrežu. 

- Ovo je moja odluka i vjerujem da sam ispravno postupio. Više nisam trener Kayserispora - rekao je Prosinečki.

Kayserispor je nakon 11 kola turskog prvenstva posljednja momčad lige sa samo šest osvojenih bodova.

>> Otto: Prosinečki je kriv jer nije tražio još dva igrača

MLADI ODLAZE

Nepalci, Filipinci, Egipćani... Strani radnici pohrlili u hrvatski grad. Domaće stanovništvo bježi: 'Zatvorili smo šest škola'

Stanovništvo Vrgorske krajine većinom čine stariji i nemoćni ljudi, dok se mladi, u potrazi za boljim životnim uvjetima, sve češće sele u zapadnoeuropske zemlje ili na obližnju Makarsku rivijeru. Prema popisu stanovništva, grad Vrgorac s 27 mjesnih odbora broji 5.911 stanovnika, no stvarni broj stanovnika na terenu procjenjuje se između 3.500 i 4.000

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 4

DR
dragogera
08:18 10.11.2013.

Brzo ce naci novi posao

Avatar Glina74
Glina74
08:41 10.11.2013.

bilo bi najbolje da ga Niko uzme u svoj tim za Brazil

ZG
ZGexil
09:36 10.11.2013.

čovjek sa karakterom! nije za svoj osobni pojam bil dovoljno uspješan u zacrtanom, te kao ljudina snosi odgovornost toga "neuspjeha". svaka čast žuti. kod nas bi svi drugi bili krivi, osim "krivca". bojim se raspleta, da ne započme novo razočaranje u dinamu. da se razumjemo, žuti da, ali ne pod maminjom. jer ovo sa magathom maminju bude preskupo te predpostavljam da nebue niš od toga......... žutog, kak je ovdje već netko napisal, zaposliti i pridodati u kovačev stožer repke. pa da vidite igre i uspjeha.