NIJE IŠLO

Proslavljeni kapetan Hrvatske razočarao i mora napustiti klub prije isteka ugovora

Proslavljeni kapetan Hrvatske razočarao i mora napustiti klub prije isteka ugovora
24.03.2022.
u 18:20
Preuzeo je Kriens Luzern 2018. godine, a u Švicarskoj je osvajao naslove s Winterthurom i Kadettenom.
Pogledaj originalni članak

Goran Perkovac na kraju sezone odlazi s klupe švicarskog Kriens Luzerna, i to godinu dana prije isteka ugovora. Naime, klub ove sezone nije ostvario rezultate koji bi zadovoljili upravu – trenutačno je osmi u prvenstvu, a iz kupa je već ispao. Perkovac je preuzeo Kriens Luzern 2018. godine, a u Švicarskoj je osvajao naslove s Winterthurom i Kadettenom.

Ante Gadža, povremeni hrvatski reprezentativac, produljio je ugovor u skopskom Vardaru na još godinu dana.

Kadetska reprezentacija Hrvatske, pod vodstvom novog izbornika Krešimira Ivankovića, osvojila je drugo mjesto na turniru u Mađarskoj. Upisan je poraz od domaćina (34:37) koji je na kraju osvojio prvo mjesto, a pobijeđeni su Slovenija (31:22) i Portugal (33:27).

Počela je prodaja ulaznica za kvalifikacijski susret seniora Hrvatske i Finske za odlazak na Svjetsko prvenstvo 2023. godine. Želja je Hrvatskog rukometnog saveza da Arena Varaždin 16. travnja bude popunjena maksimalno koliko to epidemiološki uvjeti budu dopuštali pa je stoga odredio da cijena karata bude prihvatljiva svima. Tako je cijena za centralne tribine 70 kuna, a 50 kuna za tribine iza golova.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.