ZADAR - CIBALIA 0:0

Pršo se dosađivao gledajući 'nulu' Zadra i Cibalije

Foto: Željko Mršić/Pixsell
Zadar Cibalia (1)
Foto: Željko Mršić/Pixsell
Zadar Cibalia (1)
Foto: Željko Mršić/Pixsell
Zadar Cibalia (1)
Foto: Željko Mršić/Pixsell
Zadar Cibalia (1)
Foto: Željko Mršić/Pixsell
Zadar Cibalia (1)
14.08.2010.
u 21:49
Bivši vatreni nije imao puno za vidjeti u prvenstvenom ogledu Zadra i Cibalije.
Pogledaj originalni članak

U Stanovima su Zadar i Cibalia podijelili bodove odigravši utakmicu bez golova. Pred oko 1000 gledatelja Zadrani su počeli ofenzivno. U devetoj minuti zadarski napadač Ivan Santini se glavom izborio za priliku odnosno izašao je sam u šesnaesterac ispred golmana Vinkovačana Matkovića, ali je uz veliki uzdah sa zadarskih tribina neometan pogodio ipak samo desnu stativu.

U 26.minuti Zadranin Gospić je s lijeve strane ubacio na peterac prema Terkešu koji je pak za dijelić sekunde zakasnio i umjesto u prazan gol loptu poslao prema korner zastavici. I bilo je to doslovno sve što je viđeno u izrazito slabom prvom poluvremenu.

Vinkovčani su prvu polupriliku imali u 55.minuti kada je s 20-tak metara opalio Božić, no golman Zadrana Ježina je izbio loptu u korner. I Bartolović je zaprijetio za Vinkovčane udarcem izvan šesnaesterca u 63.minuti. Zadrani su prvi put u drugom poluvremenu priprijetili kada je iskosa s desne strane u peterac centrirao Antonio Mršić, no zadarski napadači su opet bili prespori.

Do kraja utakmice gledatelji, a među njima i nekadašnji Vatreni, Dado Pršo su se dosađivali svjedočeći jednoj od najslabijih utakmica na zadarskim Stanovima.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

OB
-obrisani-
23:12 14.08.2010.

Svaki dan, apsolutno besplatno, under/over nogometni pickovi na: http://under-over-soccer-picks.blogspot.com/

OB
-obrisani-
22:57 15.08.2010.

Pršo se dosađivao gledajući \'nulu\' Zadra i Cibalije uživo ali se dosta oznojio kada je po TV gledao pobjedu Ukrajine protiv Engleske..